subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Working Man =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 241 Регистриран: 11-January 07 Град: Велико Търново Потребител No.: 533 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Понеже зачести спамът в темите за Стар Трек в раздел "Сериали", пускам тази тема. Всичко, свързано със сериалите, филмите, предстоящия нов филм и т. н. - тук. Този коментар е бил редактиран от Lazy на Feb 8 2008, 01:57 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Някой има ли инфо за 11-тия филм?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Някой има ли инфо за 11-тия филм? Бях чел че филма ще се появи в края на 2008, около католическата коледа. Ще разказва за приключенията на Кърк и Спок преди TOS. Младия Спок ще бъде представен от Zachary Quinto, който го познаваме от Heroes, Това е младия Кърк, Друг който ще участва е Бен Крос, той ще представи бащата на Спок - Сарек, Уинона Райдер пък ще бъде майката на Спок. Този коментар е бил редактиран от vidon на Jan 20 2008, 12:22 PM |
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
а аз пък се надявах сега да е някаде на пролет пу!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 23-November 07 Потребител No.: 52 497 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't mean to sound cold or cruel or vicious, but I am so that's how it comes out.
Цитат(@rise_(mirosl...) Това е любителски превод, което на прост език означава, че мога да пиша каквото си искам, никой няма ме убие за това. Като казвам, че ще е Смъртна Бележка естествено, че ще е, но е болка за умиране. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-December 07 Град: Omarion Nebulae Потребител No.: 55 713 Статус: Офлайн ![]() |
Лично аз си мисля, че 11-тия филм ще е ужасен. Едно, че го дадоха на режисьор, който и понятие си няма от Стар Трек (става въпрос за създателя на сериалите "Наричана още", "Изгубени" и други подобни- J. J. Abrams). Той пък, от своя страна, си е взел целия екип (че даже и композитора) който му е правил сериалите за филма. Друг е въпроса с актьорите- наблъскали са няколко си известни актьори и си мислят, че филма ще стане хит. Да се чуди пък и човек защо не продължиха с Пикард и компания? Защо последният филм беше за 2379 (или звездна дата 56844.1 ![]() Моето мнение е, че сагата западна още с "Ентърпрайс"- който пък си изобилстваше от грешки спрямо сюжетната линия с другите сериали и филми (да не говоря и че идеята беше твърде странна). До Коледа остана още малко, така че ще видим какво са сътворили. Иначе повече информация за това кой ще участва има тук. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Лично аз си мисля, че 11-тия филм ще е ужасен. И аз мисля, че ще е провал, тъй и няма да видим новия Sovereign клас в още по - тежки битки, както и Enterprise J, за който имам някакви бегли спомени от Ent. Този коментар е бил редактиран от vidon на Jan 23 2008, 11:34 AM |
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-December 07 Град: Omarion Nebulae Потребител No.: 55 713 Статус: Офлайн ![]() |
Е, колкото до Enterprise J ще има да почакаме. Все пак става въпрос за 800 години напред в бъдещето.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн ![]() |
А ето ей това ми напълни очите - STAR TREK XI Относно Enterprise J мисля, че в една от сериите на Enterprise (послединя сниман сериал) се споменава за него, когато оня, забравих му името, отнася Арчър 400 години (оттогава нататък) в бъдещето, и му обяснява, за войната между Федерацията и някаква раса.... Еееейй! Писна ми да забравям! Ще взема да си припомня някои серии... |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 10-January 07 Град: Варна Потребител No.: 419 Статус: Офлайн ![]() |
А ето ей това ми напълни очите - STAR TREK XI Относно Enterprise J мисля, че в една от сериите на Enterprise (послединя сниман сериал) се споменава за него, когато оня, забравих му името, отнася Арчър 400 години (оттогава нататък) в бъдещето, и му обяснява, за войната между Федерацията и някаква раса.... Еееейй! Писна ми да забравям! Ще взема да си припомня някои серии... епизода за който говориш е Star Trek Enterprise - 3x18 - Azati prime към 13-тата минута ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Аз искам да питам от къде мога да изтегля 10-те филма? Гледам че на сайта има субтитри за ДВД-рипове които обаче оставам с впечатлението че не са тези ДВД-рипове които ги има в замунда. Според коментарите в замунда (за първите няколко филма) излиза че качените там рипове са "гола вода". В sab.bz има качени WAF (ако някой ми и обясни и какъв точно е този релийз и по ли е добър от ДВД-риповете ще съм му благодарен) обаче има само един сийдър. По cinemax започнаха да дават филмите всяка събота и неделя. пропуснах първите два но се надявам да изгледам останалите но също така искам и да си ги запиша и на дискове. Та ако ми дадете някой друго линкче към ДВД-риповете за които са качени субтитрите или да пуснете повечко сийд на целия комплект WAF няма да имате грешка.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Щом казваш че ще има сийд утре след като разчистя харда го пускам. Аз се опасявах да не изчезне сийдъра щом стигна на 90% нейде и цялото време през което съм теглил да замине навятъра.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-October 07 Потребител No.: 45 283 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде някой да ми каже точната последователност на сериалите и филмите да знам как да ги гледам. В каква поредица да ги гледам че те са много и не мога да разбера кой след кой следва. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде някой да ми каже точната последователност на сериалите и филмите да знам как да ги гледам. В каква поредица да ги гледам че те са много и не мога да разбера кой след кой следва. Сериали Star Trek: The Original Series (TOS) - 1966 Star Trek: The Next Generation (TNG) - 1987 Star Trek: Voyager (VOY) - 1995 Star Trek: Deep Space Nine (DS9) - 1993 Star Trek: Enterprise (ENT) - 2001 Филми Star Trek: The Motion Picture - 1979 Star Trek: II: The Wrath of Khan - 1982 Star Trek: III: The Search for Spock - 1984 Star Trek: IV: The Voyage Home - 1986 Star Trek: V: The Final Frontier - 1989 Star Trek: VI: The Undiscovered Country - 1991 Star Trek: Generations - 1994 Star Trek: First Contact - 1996 Star Trek: Insurrection - 1998 Star Trek: Nemesis - 2002 Star Trek: 2009 Дадени са по ред на заснемане. Действията обаче не са в хронологичен ред. Напр. Последния направен сериал се развива в 22в. а DS9 в 24в. Филмите до десетия са в хронологичен ред. За да изгледаш първите шест, трябва да си гледал първия сериал от 66г. Филмът който ще излиза тази година ще се развива преди оригиналния сериал от 66г. Препоръчвам ти да потърсиш малко, иначе ще се объркаш доста. Много ми харесва този сайт, много е обширен и внимавай с сайтовете, че ще вземеш да се уплашиш от многото информация, пък и ако научиш всичко няма да ти се гледа ![]() Този коментар е бил редактиран от simo76 на Dec 1 2009, 07:58 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-October 07 Потребител No.: 45 283 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за инфо-то, а из линковете нистина се загубих но имаше доста инфо. сега почвам да гледам и да жидя до куде ще го докарам.... |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 01:41 PM |