subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 23 2007, 11:28 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-December 07 Град: Айтос Потребител No.: 55 245 Статус: Офлайн |
Само така субс са станали върха все пак това си е мое мнение гледах го филма и мноо ми хареса благодарение на субтитрите!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 24 2007, 01:04 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Цитат Mike Patton ... Creature Vocals (voice) (as Michael A. Patton) Субтитрите бяха тип-топ. А този филм повече няма да го погледна. Трия и толкоз! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 24 2007, 06:24 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Субтитрите са екстра. Загубих от живота си час и 50... Едно най-големите разочарования е този филм! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Dec 24 2007, 07:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Ако си имал най-големи очаквания за този филм... ще имаш и най-големи разочарования aко не ти хареса накрая... Аз нямах очаквания... заради това и ми хареса филмчето... :] |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Dec 24 2007, 07:54 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Това обяснение за очакванията е тъпо, почти колкото поговорката "Всяко зло - за добро!"... |
|
|
|
|
|
Dec 24 2007, 09:49 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Абсолютно. Ако не беше Уил Смит в главната роля, този филм изобщо нямаше да бъде забелязан из болшинството други посредствени филми. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Dec 24 2007, 10:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 562 Статус: Офлайн |
Първо благодаря за субтитрите. Просто от любопитство, кои са неясните реплики упоменати в оригиналния пост? |
|
|
|
|
|
|
Dec 24 2007, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Наблегнах (или поне се опитах) на думата "разочарование"... ако има такова въобще...значи е имало няк'во очакване (в положителна насока)... та всеки разочаровал се... значи е тръгнал да гледа филма не от "нулата"... ... та в моя случай... дори да не ми хареса.. не мога да се разочаровам, нали така? :] п.п. Стига оф, 10х за субтитрите |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Dec 25 2007, 12:35 AM
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн |
След като темата се превърна в дискусия "Хареса ли ми филма", а не в това дали преводачът се е справил или не ( В разрез с другите на мен пък филмчето ми хареса и му давам 4,5 по шестобалната система. Заради три неща - добрия роман, по който е направен, невероятното майсторство на екипа, направил пустия Ню Йорк и заради съспенса при появяването на мутиралите хора( беше просто зверска първата сцена!). А Уил Смит си е Уил Смит, само че по-як от преди. Този коментар е бил редактиран от booker на Dec 25 2007, 12:35 AM |
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 02:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 8-January 07 Град: Gotham City Потребител No.: 283 Статус: Офлайн |
Може ли да помоля за тайминг на този релийз- I.Am.Legend.DVDSCR.RERIP.XviD_THS 2 СД Предварително благодаря. Синхронизирани субтитри за "I.Am.Legend.DVDSCR.RERIP.XviD_THS" ---->ТУК Този коментар е бил редактиран от mrfeelgood на Dec 28 2007, 02:27 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 02:27 PM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Току що пуснах редактираните версии за подмяна, изчакайте да се появят в сайтОТ и синхронизирайте на воля. А тези, които трият мейла ми и адреса на сайтОТ от субтитрите и ги качват по други сайтове - да са живи и здрави! Другото Господ си го взима, като му дойде времето. |
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 04:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 311 Статус: Офлайн |
аз очаквам да е хубав филма и така и стана....на мен пък много ми хареса....малко края са оплескали но като цяла филма кърти....всеки си има мнение но на мен ми хареса...
|
|
------------------------------------ http://BattlestarGalactica.Hit.bg/
|
|
|
|
|
Jan 3 2008, 10:07 PM
Коментар
|
|
|
-=Translator's Heaven=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 32 Регистриран: 8-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 316 Статус: Офлайн |
за субтитрите - много добри за филмът - искам си го тоя час и кусур дето го профуках ... |
|
|
|
|
|
|
Feb 20 2008, 11:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Ще може ли за I.Am.Legend.DVDRip.XviD-ARROW едни буквички. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 21 2008, 12:03 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st December 2025 - 11:14 AM |