subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 3 2008, 06:57 PM
Коментар
|
|
![]() Soldier of fortune ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 295 Регистриран: 16-January 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 1 238 Статус: Офлайн |
Филмът ми хареса много. Жалко, че нямаше повече исторически факти, защото животът й ми стана много интересен. Благодаря, Stone! |
|
------------------------------------ I'm trying to break less than I build, I'm only human
|
|
|
|
|
Apr 13 2008, 02:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Първо благодаря за удоволствието да гледам този чудесен филм /иначе къде разбрала, къде не съвсем/. И една молба ако имате възможност направете букви и за първата част на филма /от 1998 год/. http://www.imdb.com/title/tt0127536/ Защото от съществуващите към момента букви има още много какво да се желае /смея да го твърдя даже и при калпавия си английски/. |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
Apr 24 2008, 08:04 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Най-сетне го изгледах като хората. Отличен филм, отличен превод! Със специалното участие на hag... в ролята на бабата на Елизабет? |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th March 2026 - 05:58 PM |