subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 4-December 07 Град: Плевен Потребител No.: 53 744 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря за субтитрите, Иларион. Вече пих за здравето на мои приятели тази вечер, но сега ще ударя и едно питие за теб и това, което правиш, наздраве! ![]() Щях да забравя, искам да помоля някой да помогне на kubalt с малко seed за филма Mannaja (1977) в тракера. Този коментар е бил редактиран от alexsab на Mar 12 2008, 09:35 PM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() No strings attached dating, no promises ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 225 Регистриран: 15-February 07 Град: Usa Потребител No.: 10 359 Статус: Офлайн ![]() |
Bad Man's River 1971 Dvd Rip Магията продължава Субките Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 8 2012, 09:50 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 4-December 07 Град: Плевен Потребител No.: 53 744 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Pinto, естествено, че няма да го виждаш филма в тракера, защото е в неактивните. Ако го избереш от менюто, ще се убедиш, че е там. Нищо не е премахнато, просто няма кой да сийдва и затова така се получава.
Този коментар е бил редактиран от alexsab на Mar 13 2008, 10:47 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pinto, ако си променял нещо в папката, в която се намира филма, няма да стане. В нея трябва да имаш само тези файлове, които си свалил от тракера и нищо друго. Може да се опиташ да направиш проверка на торента, но не съм сигурен, че това ще помогне, тъй като в момента няма кой да сиидва. ДА се надяваме, че някой все пак ще прояви малко съпричастност и ще се включи да сийдва. А който иска, може да си изтегли две нови заглавия от тракера. http://tracker.eta.bg/tracker/ Субтитрите на филма Ulzanas Raid са 85% готови. Ще го кача, щом стане веднага. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой за ми каже откъде мога да изтегля субтитри за филма The Wild Bunch. Трябват ми за 1 диск ДВД9. За 2 диска намерих, но таймингът нещо се разминава при обединяването, въпреки че преизчислих времето.
Този коментар е бил редактиран от alexsab на Mar 25 2008, 05:59 PM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Момчета имам нужда от помощ. Това е и подходящото място. Искам да питам може ли някой да ми намери Per pochi dollari ancora с Джулиано Джема. На времето имаше едно FTP с една камара уестърни, но вече е затворено. Самият релийз беше TVRip с италиански дублаж. Друг релийз не можа да се намери. Моля да се поразровите и да намерите филма. Дори и на италиански. Имате превода от мен. ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първият диск на филма "Buffalo Girls" e качен в тракера. Има си субтитри на български. Тук: http://tracker.eta.bg/tracker/ |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 2-May 07 Потребител No.: 26 282 Статус: Офлайн ![]() |
Момчета имам нужда от помощ. Това е и подходящото място. Искам да питам може ли някой да ми намери Per pochi dollari ancora с Джулиано Джема. На времето имаше едно FTP с една камара уестърни, но вече е затворено. Самият релийз беше TVRip с италиански дублаж. Друг релийз не можа да се намери. Моля да се поразровите и да намерите филма. Дори и на италиански. Имате превода от мен. ![]() Имам го, но понятие си нямам как мога да ти го изпратя. Качеството не е много добро, ама друго няма. От 3 години чакам за превод. Ако ти дойде нещо на ума, пиши ми на лични по-подробно какво да направя. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди малко качих втория диск на "Buffalo Girls". Скачайте в тракера, знаете къде. Субтитрите са в торента с нагласен тайминг. Приятно гледане! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 62 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 207 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 304 Регистриран: 14-January 07 Град: София Потребител No.: 1 023 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ † 17.11.2019 год. ||| 21.08.2023 год.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, защо не, това е добра идея. А какво ще кажете преди това за CONAGHER със Сам Елиът? Филмът е готов. Може да го изтеглите от тук: http://tracker.eta.bg/tracker/ Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от alexsab на Mar 30 2008, 08:57 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-October 07 Потребител No.: 48 412 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте почитатели на уестърните! Имаше такава тема в унакса но се затри и се радвам че тук откривам такава!Може би тук е точното място да попитам за един класически уестърн останал все още без превод.Става въпрос за филма: Братята Сакет (The.Sacketts).Това е филм за премеждията на трима братя из дивия запад,закона ги разделя принудително и всеки поема по свой път но накрая все пак се събират.Има и доста добро актъорско присъствие в лицето на Сам Елиът,Том Селект и др.За съжаление още никой не го е превел и филма наи вероятно остава скрит за почитателите на уестърна.Из нета съм намерил само френски и испански суби,така че ако някой им разбира дали не би се заинтересувал да отдели малко време за един свестен превод.Филма несъмнено си струва.Ето и малко инфо за филма: IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0079840/ суби: http://www.all4divx.com/subtitles/The+Sacketts/any/any/1 Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 8 2012, 09:52 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 09:32 PM |