subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Филм на Жан-Клод ван Дам от най-добрите му години. Класика за мен! Знам, че филма в каталога на Арена има превод и той не е лош, но тъй като притежавам двд-то смятам да направя нов превод и след това да предоставя филма на някой от спецовете на сайтОТ за вграждане на буквичките. Рецензия от IMDB: Жан-Клод ван Дам играе братя близнаци Чад и Алекс, разделени при смъртта на родителите си. Чад е отгледан от семейния бодигард в Париж. Алекс става контарабандист в Хонг Конг. Виждайки снимка на Алекс Чад се среща с Алекс и го убеждава, че съперникът му в Хонг Конг е отговорен за смърттa на родителите им. Алекс подозира Чад, особено, когато той се сближава с приятелката му... IMDB Тъй като вече има по-качествен рилийз се налага да коригирам информацията в темата си. Брой дискове: 2 FPS: 25.000 Благодарности на Pycokocka за предоставянето му! ![]() CD1: 100% CD2: 100% Български субтитри Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 9 2012, 08:21 PM |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн ![]() |
Ето го и DVD-то DOUBLE.IMPACT.1991.DVDR.BGSUB-KaMu... дано да ви хареса... добавила съм допълнително меню за да може да се избере с какво аудио и с какви субтитри искате да го гледате ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 9 2012, 08:21 PM |
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 10:04 AM |