subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 21 2007, 02:42 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Хах полковника си води "куршумо-отчет" колко хора от Звеното са ги фиснали ... малко ми стана гадно за докторчето ... беше пич ... but let's move on ..
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:17 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Това наистина е възможно и вероятно, защото как тоя снайперист стреля само веднъж и не повече? Дали е възможно полковника да е пратил някой да го думне? Защото той кажеше ли на Мак, полковника загиваше, щяха да го утрепат екипа. Едит: и стига с това "докторче", ще го изкарате, че им е бил фелшер и е ходил на мисиите да им мери кръвното Този коментар е бил редактиран от KALBI на Nov 21 2007, 04:21 PM |
|
|
|
|
|
|
| plambi |
Nov 21 2007, 04:26 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Това наистина е възможно и вероятно, защото как тоя снайперист стреля само веднъж и не повече? Дали е възможно полковника да е пратил някой да го думне? Защото той кажеше ли на Мак, полковника загиваше, щяха да го утрепат екипа. Едит: и стига с това "докторче", ще го изкарате, че им е бил фелшер и е ходил на мисиите да им мери кръвното ти забележи - беше в камиона, под брезента - лекаря после в моргата каза, че е стреляно отгоре... голяма гъба си беше.... съгласен и за това - всеки който нарече човека отново докторчето, отива на мисия, да го замества Този коментар е бил редактиран от plambi на Nov 21 2007, 04:28 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Сега прочетох някакви коментари из форума на TV.com и става все по-интересно нататък. Може би наистина полковника има нещо общо. Едит: Даже сигурно е полковника виновника, защото къв е тоя снайперист да стреля само един път и по един. Да не стреля с Бизонския от кънтърстрайка? Този коментар е бил редактиран от KALBI на Nov 21 2007, 08:18 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 09:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн |
Хмм.. току виж, предположението ми се окаже вярно, но ще поживеем, ще видим. П.П. KALBI, 10x за субтитрите, които както винаги, бяха на ниво ! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
| plambi |
Nov 21 2007, 11:03 PM
Коментар
|
|
Другарчета мои - всичко това ще го видим в следващия епизод - нали затова се води СЕРЯЛ KALBI както винаги ще е железен... тва момче скоро ша става капитан, малииииии... нема да мое са говори с него... |
|
|
|
|
|
|
Nov 22 2007, 06:00 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 12:09 AM
Коментар
|
|
|
Мак дали заподозря нещо за полковник Раян и Тифи ? Възможно ли е все пак... по някакъв неведом начин да е разбрал ? |
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 12:17 AM
Коментар
|
|
Гаранция. Дет се вика. Вади чадъро, дъжд че вали! Проблемо, че ескалира!
|
|
|
|
|
|
|
| plambi |
Nov 25 2007, 12:43 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 22 2008, 05:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 21-March 07 Град: София Потребител No.: 19 798 Статус: Офлайн |
Някой може ли да каже кой беше епизода от неделя?
|
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 12:02 PM
Коментар
|
|
Има спойлери за новия епизод. Доста силно почнаха сезона и отново действат умерено. Вярно, че са супер агенти и т.н., но понякога се случват и гафове. Преди убиха един от главните герои, сега се насраха всички с последната мисия. Аз лично съм доволен как почнаха, дано да продължат в същия дух. Чудно ми е кога ще решават проблема с Раян. Вероятно ще го думнат, което от една страна е кофти, понеже Робърт Патрик наистина допринася за атмосферата. |
|
|
|
|
|
|
Nov 17 2008, 10:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Кой залага петарка, че рязаните ше светят маслото на полковника? |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Nov 18 2008, 09:50 AM
Коментар
|
|
Според мен пък няма да свалят този товар от плещите на екипа и те ще трябва да се оправят.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 18 2008, 10:26 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 15-May 07 Потребител No.: 29 690 Статус: Офлайн |
Аз мога да сложа петарка, че "рязаните" няма да "ветят маслото" на полкоФФФника Харесвам си олковничето и си мисля, че няма да го бастиса никой. Решението е друго и ще изненада всички ни |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th May 2026 - 08:23 AM |