subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 7 2007, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Голяма работа, че изкарват някакви пари |
|
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 05:22 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Въпрос на вкус...
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 7 2007, 06:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 09:11 AM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 02:47 PM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
Почваме май лека полека да го отнасяме и ние. За момента поне 7-ми сезон на 24 е отложен за неясно кога. Ако сценаристите не се разберат скоро с когото трябва, нещата яко ще се омажат. Най ме е яд в момента на FOX, че местят BONES в петък. А тъпите американци дори не гледат FOX в петък. И ей така ще ми убият любимия сериал...
|
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:59 PM
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн |
Life will find a way! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 02:38 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
А защо всички телевизии са си оцветили логото зелено? Нещо със стачката ли? |
|
|
|
|
|
|
Nov 10 2007, 02:50 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
А защо всички телевизии са си оцветили логото зелено? Нещо със стачката ли? точно това питах преди малко в чата таман мислех и тук да пиша, ама си ме изпреварил... NBC, SciFi, USA за тях съм сигурен(видях ги |
|
|
|
|
|
|
Nov 10 2007, 03:34 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
На The CW не беше...
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 06:12 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
А защо всички телевизии са си оцветили логото зелено? Нещо със стачката ли? Вероятно е заради околната среда. Глобално затопляне и ефекта на хората към него. http://www.cwtv.com/thecw/free2begreen > The CW Introduces Free 2 Be Green, a Campaign to Promote a Green Lifestyle. How you can reduce your impact on the earth. едит: сега казаха че имало и зелено изложение в София Този коментар е бил редактиран от arrIs на Nov 10 2007, 07:33 PM |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 06:44 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
чудех се аз от къде му хрумна на директора на затвора(за Ърл говоря новата серия, малко спойлер ама не опасен) да спомене, че иска към "сплашването" да добавят и нещо "зелено" както се изрази той, нещо което да покаже, че се интересуват от околната страна |
|
|
|
|
|
|
Nov 10 2007, 07:12 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
евентуално ако стачката продължи доста време, значи ли че сезоните на сериалите ще завършат с по малко епизоди от предвиденото, или просто ще свършат по-късно? |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 07:15 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Единствено ме е яд за "24". За другите сериали ми е все тая, ако ще и да не ги дават никога повече.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 07:23 PM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
евентуално ако стачката продължи доста време, значи ли че сезоните на сериалите ще завършат с по малко епизоди от предвиденото, или просто ще свършат по-късно? Ами ако евентуално стачката продължи 2-3 месеца, тогава сезоните ще свършат по-рано. И повечето от тях ще имат по 10-15 епизода. Което значи, че новите епизоди на повечето сериали ще свършат преди Коледа, или най-късно през януари. А иначе и мен много ме е яд за 24! |
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
Nov 10 2007, 07:42 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th December 2025 - 02:44 PM |