subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 740 Статус: Офлайн ![]() |
Най-после свърши и то по подобаващ начин. Благодаря!
Този коментар е бил редактиран от vutov на Feb 24 2007, 03:39 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 30-October 07 Потребител No.: 49 231 Статус: Офлайн ![]() |
Имам един въпрос.. Знам че сериалът е стар, но има ли субтитри за 2ри сезон за WS.DVDRip.XviD-TVEP версията?? Гледа ми се сериала пак на перфектно качество, не на HDTV, но не можах да намеря субтитри..
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Сериалът беше официално прекратен, трейлърите, които ги има в интернет, са фен клипчета. Засега няма 100% информация, че сериалът ще се подновява, и надали някога ще има.
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 01:46 PM |