subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
СЕКСМИСИЯ "Сексмисия” е фантастична комедия, в която двама мъже - Алберт и Макс се подлагат на смел експеримент: замразяване и връщане към живот за да се установи научно как този процес се отразява на човешкия организъм. За нещастие, размразяването не се извършва в определения срок, а 50 години по-късно... През това време Земята е станала жертва на ядрена война и от човечеството е оцеляла само група жени, които за да избегнат радиацията са организирали свое общество под земята. Тъй като за тях настъпилата катастрофа е следствие от агресивността на мъжете, те не допускат силния пол в своето общество. По тази причина Макс и Алберт трябва да се превърнат в жени... В опита си да избягат от застрашаващата ги ситуация, те излизат на повърхността и така се стига до неочаквана развръзка...” http://www.imdb.com/title/tt0088083/ Специални благодарности на fai_rodis за помощта. ![]() СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 1 2012, 09:51 AM |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
electroneon, още веднъж - благодаря, градски! Това е един от най-любимите ми филми! ![]() Сега, двадесетина години след последните прожекции по родните кина, ще му се насладя отново. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз така и не го гледах тогава. Май бях още малък и си нямах позната какичка да ме вкара. ![]() |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th October 2025 - 07:52 PM |