subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
A Mighty Heart Непобедено сърце ![]() На 23 януари 2002 г. светът на Мариaн Пърл се променя завинаги. Нейният съпруг Дениъл, ръководител на бюрото за Южна Азия на Уол стрийт джърнъл проучва история за терориста Ричард Рийд. Историята ги отвежда в Карачи, където независим информатор му обещава достъп до таен източник. Тръгвайки за срещата, Дани обещава на Мариaн, че може да закъснее за вечеря. Не се завръща никога. Непреклонният дух на Дани пред лицето на смъртта и твърдата му вяра в силата на журналистиката, дават сили на Мариaн да разкаже за неговото изчезване, безкрайните й опити да го открие и вероятното му убийство в мемоарите Непобедено сърце: Смелият живот и смъртта на моя съпруг Дани Пърл. Бременна в шестия месец, когато започва тази история, тя носи сина, който Дани се е надявал да нарече Адам. Мариан написва книгата за да запознае Адам с неговия баща - когото никога няма да срещне. Жаждата на Мариан да се издигне над горчивината и омразата които продължават да тровят света след 9.11 и отричайки религиозните, расови и национални предразсъдъци, й служи като най-чист и висш израз на радостта й от живота, който двамата с Дани са споделили... * * * Режисьор: Майкъл Уинтърботъм Сценарист: Джон Орлов Участват: Анджелина Джоли, Дан Фътерман, Саид Хасан, Али Кан, Ирфан Кан, Уил Патън и др. Жанр: биографичен, драма Студио: Парамаунт Продължителност: 109 мин. Пресинформация: PDF @ Data.BG Официален сайт: www.amightyheart.com * * * Превод за DVDRip-DiAMOND & DVDRip-KAMENiTZA. Download: www.google.bg Срок: done. Прогрес: done. Този коментар е бил редактиран от tato на Jul 7 2009, 02:57 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 10-September 07 Потребител No.: 42 728 Статус: Офлайн ![]() |
супер скоро ще са готови мн мерси
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 10-September 07 Потребител No.: 42 728 Статус: Офлайн ![]() |
Не могат ли да бъдат качени в този сайт аз не съм регистрирана за този зв който са качени
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са си качени на този сайт, ето линкче - http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=9114 ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 172 Статус: Офлайн ![]() |
Ех, tato, на кого ни остави, нас феновете на Линч? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Тегав ми е нещо филма, имам нужда от известна почивка и ще се пробвам да го довърша.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 172 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! Стискам палци да ти се оттегави ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 1-February 07 Потребител No.: 5 111 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря!
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн ![]() |
Една хубава песен от филма - Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking ![]() ...и с хубав текст ![]() Този коментар е бил редактиран от klioo на Oct 31 2007, 05:20 PM |
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още след първото му гледане си мислех, че трябва да се поровя и да си я намеря. После, разбира се, забравих. Много благодаря. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 08:34 PM |