subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-December 07 Град: Pomorie Потребител No.: 54 430 Статус: Офлайн ![]() |
Не са само двама и аз се вписвамвъв числото за благодарности на Тато.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 20-August 07 Потребител No.: 41 275 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявам се, че повдигам стара тема, но искам да попитам. Значи видях, че стана въпрос за книгите. Аз успях да намеря само 2, а виждам за 3 споменати. Едната е "Острието на ножа", а другата е "Нощният ловец". Коя е третата ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 631 Статус: Офлайн ![]() |
Оригиналните заглавия на книгите: Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter и Dexter in the Dark (във възходящ ред по година на издаване). Не мога да кажа със сигурност, но предполагам, че последната книга все още не е преведена на български, тъй като и аз не я засякох никъде. Възможно е обаче да съм се объркал, все пак заглавията на книгите са преведени по доста "свободен" начин и не знам коя книга с какво заглавие на български е всъщност. PS Догодина се очаква четвърта книга, Dexter by Design. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 16-September 07 Град: София Потребител No.: 43 233 Статус: Офлайн ![]() |
Иха Декстър как само избухна. Този момент ми хареса ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 318 Статус: Офлайн ![]() |
И аз много се изкефих на този момент.Епизода беше много добър и мерси за превода.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 15-January 07 Град: София Потребител No.: 1 120 Статус: Офлайн ![]() |
Знае ли някой колко епизода ще е този сезин ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Да. 36, както всеки предишен.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 15-January 07 Град: София Потребител No.: 1 120 Статус: Офлайн ![]() |
Значи 12 ,мерси много Tato ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Чудесно, значи сезонът приключва и аз ще мога да го изгледам навендъж ![]() Между другото днес в една книжарница видях две от трите части - Darkly Dreaming Dexter (2004) и Dexter in the Dark (2007) и смятам да си ги закупя и прочета в оригинал ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 16-September 07 Град: София Потребител No.: 43 233 Статус: Офлайн ![]() |
Давайте някакви коментари, че искам да прочета, че ми е много интересно ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ами какво - поредният добър сезон наближава края си. В последните две серии звързаха нещата доста интересно. Много е любопитно как ще ги развържат в последният епизод. Според мен Декс няма да убие Прадо, не знам как ще го извъртят, но така ми се струва. Разбира се, ще нареже Кожодера на парчета, в това съм сигурен. едит: А Лагуерта ще разбере за Прадо, но ще го покрие. Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 6 2008, 08:40 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оня кървавия скрийнсейвър от 8-9-и епизод вече може да се свали от сайта на Showtime. Яко! http://www.sho.com/site/dexter/downloads.do ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 6 2008, 09:34 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Ами какво - поредният добър сезон наближава края си. В последните две серии звързаха нещата доста интересно. Много е любопитно как ще ги развържат в последният епизод. Според мен Декс няма да убие Прадо, не знам как ще го извъртят, но така ми се струва. Разбира се, ще нареже Кожодера на парчета, в това съм сигурен. едит: А Лагуерта ще разбере за Прадо, но ще го покрие. Да бе, позна ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти какво позна? ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 9 2008, 04:33 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
аз искам само да поздравя преводачите за добрата и бърза работа !! и много се радвам на сериалчето, просто достойно за награди от всякъв жанр, тамън са ми се струпали 2 епизода да гледам и ще им се радвам тая вечер сигорно, заваси, още не съм се въстановил напълно от 8-ми ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 08:25 AM |