subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Oтново ме хвърлиха в тъча с "дъщерята". Направо нямам думи. Страшно силен четвърти сезон. Напомня ми почти на първи сезон. ![]() Послепис(ах): Странно защо никой не коментира сериала, а има доста почитатели. |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
Аз не коментирам, защото ми е беден речника да го опиша кратко ![]() п.п Лично не ми хареса че Лънди умря, така не остава никой които да е толкова добър да разкрие кои е "Касапина от Бучер бей" ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Съгласен съм, че "мислите" са уникално направени. Радва ме, когато "баща" му започне да му дава разни съвети. А просто това е неговото подсъзнание, изградено от бащата. Да видим как ще се развият нещата сега с Триликия. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-May 09 Потребител No.: 94 414 Статус: Офлайн ![]() |
Това е най-добрия сериал защото запазва интригата и интереса вече толкова време.За разлика от повечето други сериали,които стават безидейни и забозват.За пример "Бягство от затвора"първия сезон размазващ и после лека полека стана истинска боза!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Не се сещам за други сериали освен Отместопрестъплението, Закон и Ред и Доктор кой да е запазил интереса към себе си за толкова дълго. Е, разбира се, тук може да се вмъкне и Хаус, но аз спрях да го гледам преди доста време. Както и Анатомията на Грей. Но Декстър е просто уникален!
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми как образът на Декстър премина през няколко фази на промяна от първи до сегашния четвърти сезон. В началото едвам, едвам контактуваше, а сега даже се сближава тактично с истинските чудовища, за да може после да нанесе удар. ![]() Tonight is the night. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
Уви и tonight was not the night ![]() п.п мн малък тоз сезон ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 16-April 07 Потребител No.: 23 779 Статус: Офлайн ![]() |
Е не, бахти края ![]() Този коментар е бил редактиран от Tsunamito на Dec 14 2009, 10:43 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е не, бахти края ![]() Не, разбира се. Има още един епизод, който го има по тракерите вече, преди да свърши окончателно сезон 4. Напълно съм съгласен, че серията беше много добра. Знам, че и последната ще е много силна. Обаче не ми харесаха две неща в този епизод (11-ти): 1. Когато Декс беше в увеселителния мол, беше повече от ясно, че Триликия му постави капан, за да го проследи. 2. Декс адски наивно отиде и го посрещна в полицейското управление. И колко лесно Артър разбра как е истинското име на "Кайл Бътлър". Нарочно сложих тези двете със спойлер таг. Може някой да се изкуши да прочете коментарите и след това да гледа серията. ![]() Този коментар е бил редактиран от burndead на Dec 15 2009, 11:53 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Нямам думи... не знам как ще издържа до началото на новия сезон... А що се отнася до последната серия... ще си изразя мнението след като излязат бг субс за да няма недоволни, че казвам спойлерил Моля всички, които са гледали серията да си замълчат, колкото и да е трудно. На мен направо ми се ще да го изкрещя, защото не мога да повярвам...
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Ако не си гледал финала, не чети! Страхотен завършек! Мислех си, че всичко ще свърши както обикновенно, но пък после се сетих за усмивката на Артър докато караше... Нямам думи, просто! По-яко нямаше как да го измислят! Пък ич естно казано, съм доволен, че Рита вече е минало, защото тя беше едиснтвения персонаж, който истински ме дразнеше. За пореден път се убеждавам, че продукциите на Showtime и HBO са една класа над всичко друго! Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Dec 14 2009, 03:16 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 16-April 07 Потребител No.: 23 779 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 10:09 AM |