subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
- = По-луд от Taz = - ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 94 Регистриран: 22-December 06 Град: Кръчмата Потребител No.: 42 Статус: Офлайн ![]() |
Качих 2х03 на сайта, ще поема 2х18 значи аз ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 260 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря, че правите субтитри за тази велика анимация! Ще има ли нагласени субтитри за Avatar - The Last Airbender - [Complete] - DVDRip?
Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 10 2012, 12:52 PM |
------------------------------------ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 4-January 10 Потребител No.: 104 363 Статус: Офлайн ![]() |
Ами аз принципно не ги правя по този торент, с този *mkv формат не съм ги теглила и гледала. Пуснах за одобрение в сайта за 02х08, скоро и 02х09 ще са готови и се чудя, ако почна 10-та серия ? Макар че ако ги захвана няма да ги довърша скоро, защото си ми почват другите задължения, така че ако има други мераклии, преотстъпвам веднага. ![]() Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 10 2012, 12:52 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 210 Регистриран: 25-October 07 Град: Силистра/София Потребител No.: 48 120 Статус: Офлайн ![]() |
Вторият релийз ми се струва, че беше с много лошо качество, така че по-добре другия. ![]() EDIT: За мен 16. - готово. (то не че имаше много за превеждане, през целия епизод бизона мучи и реве ![]() Този коментар е бил редактиран от @rise_(miroslav93) на Aug 30 2010, 12:53 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 4-January 10 Потребител No.: 104 363 Статус: Офлайн ![]() |
02х09 е на сайта, готви се 02х10.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 60 Регистриран: 20-January 07 Град: Пловдив, България Потребител No.: 1 751 Статус: Офлайн ![]() |
Симо ми даде темата и съм актуализирал 1-и пост. Пускайте по едно лично, за да знам като има нов превод. ![]() п.с. Дайте актуален линк за това, което превеждате в момента. Този коментар е бил редактиран от m00n на Aug 31 2010, 09:32 AM |
------------------------------------ †
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виждам, че сте добавили в първия пост 02х10, почвам 02х11. (:
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
- = По-луд от Taz = - ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 94 Регистриран: 22-December 06 Град: Кръчмата Потребител No.: 42 Статус: Офлайн ![]() |
Качих еп 18, ще започна 19 и сигурно после 20 ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 77 Регистриран: 26-June 09 Потребител No.: 96 024 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-August 09 Потребител No.: 97 800 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявам се, ако нахалствам, но искам да питам ще има ли буквички за епизоди: 11; 13; 14; 15? Благодаря, и поздрави. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще си позволя по изключение (еднократно, обещавам!) един пост, несвързан със субтитрите. ![]() Преди десет години точно на днешния ден излиза пилотният епизод на „Аватар: последният Въздушен повелител“ – „Момчето в айсберга“. Преди десет години на тази дата за първи път на бял свят се появяват Енг и Апа, открити от Сока и Катара замръзнали в айсберг, за първи път срещаме новия Аватар – последният оживял Въздушен повелител… За първи път се запознаваме със света на повелителите на четирите елемента и народите в него, и започваме да се чудим ще успее ли малкият Енг заедно с приятелите си да спре Стогодишната война, да възвърне мира и равновесието и да продължи традицията на Въздушните номади… И познайте – той успя! 61-те епизода от „Аватар: последният Въздушен повелител“ приключиха, а после и 52-та от „Легенда за Кора“ – сериалът за следващия Аватар от цикъла, продължаващ да опазва равновесието в един развиващ се свят, който се променя и израства заедно със зрителите си. Сериалите приключиха, но те спечелиха много фенове. Във въображението ни и в нашите сърца, в спомените ни Светът на Аватар ще продължи да съществува. Честит Ден на Аватар! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th September 2025 - 12:06 PM |