subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 628 Статус: Офлайн ![]() |
Следя: Gossip Girl The Vampire Diaries The Secret Circle 90210 Grey's Anatomy Private Practice The Playboy Club Desperate Housewives One Tree Hill Pretty Little Liars |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Den som Draeber The Vampire Diaries The Secret Circle The Mentalist CSI: NY CSI: Miami CSI: Las Vegas Този коментар е бил редактиран от Уди на Oct 10 2011, 10:21 AM |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-February 12 Потребител No.: 128 280 Статус: Офлайн ![]() |
Аз чакам с нетърпение сериалите ,които следя :Спартак-кръв и пясък ,HELL ON WHOLES.WILL BOYS,PAN AM ![]() ![]() ![]() знаете ли нещо за субтитрите ,кога ще се появят на Will boys ? Този коментар е бил редактиран от mersi на Feb 14 2012, 10:52 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
Warehouse 13. Така се радвам, че от 24 юли се завръща с 4 сезон ![]() |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 706 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 30-June 10 Потребител No.: 113 543 Статус: Офлайн ![]() |
1. Supernatural 2. The Vampire Diaries 3. How I met your mother 4. Two and a half men 5. The Big Bang Theory 6. Family Guy 7. American Dad 8. Cougar Town 9. Community 10. Smallville (припомням си сериите наново) |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
От актуалните гледам: - The Big Bang - Weeds - True Blood - Blue Bloods - The Walking Dead - Fringe - Breaking In - Continuum - Eureka - S5 - ЧАКАМ СУБТИТРИ!!! ![]() - Justified - Lost Girl - предстои му изпитание. - Nikita - Onse Upon a Time - предстои му изпитание. - The Big C - м-м-м-м... не знам кво става тук, пилотът беше интересен, но определено ще му дам шанс. - Hell on Wheels - Nurse Jackie - гледах първите епизоди и скоро ще му отделя по-сериозно внимание. - Alphas - първите епизоди ми се сториха приятни и ще му дам шанс. - Covert Affairs - същата работа. - Episodes - тепърва ще го започвам, четох позитивни неща за него. - American Horror Story - гледах само пилота, хареса ми, ще се гледа. - След втори сезон на Game of Thrones се чудя дали да го продължавам. Също се чудя за идващите сезони на Haven и Dexter. Хранилище 13 откровено ми идва прекалено децко през новия сезон. Завършили сериали, които ми предстои да започна/доглеждам: House 6-8 - дотегна ми в края на S5, но някой ден ще си го довърша. Deadwood 2-3 - много добър! Six Feet Under - тепърва ще го пробвам, така че... The IT Crowd - не съм сигурен какво съм гледал и какво ми остава, но го обожавам, велик! The Killing (AMC) - тепърва ще го пробвам. The Wire - силно препоръчан от мой приятел, фен на The Shield, който за мен е култов. Значи и The Wire трябва да е добър. Mad Men - тепърва ще го пробвам. Entourage - същата работа. A Nero Wolfe Mystery Напоследък май силно се заплесвам по сериалите на платените канали - HBO, Showtime, AMC и т.н. Определено са по-зрелищни, много по-смислени като сюжет, и накрая - много по-unrated. ![]() ----------- Стари неща, които си превъртам многократно през последната година/две: - The Sopranos - Twin Peaks - 3rd Rock - Raymond - Friends - Married With Children Този коментар е бил редактиран от tato на Aug 26 2012, 05:52 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 28-October 08 Потребител No.: 80 054 Статус: Офлайн ![]() |
Prison Break Lost House M.D. Spartacus:Blood and Sand Heroes FLashForward True Blood The vampire diaries One Tree Hill Dexter Breaking Bad Smallville Eureka Hustle The Walking Dead Supernatural Two and a half men Malcolm in the middle V Fringe Terra Nova Jericho Chuck ALF The Sopranos |
------------------------------------ stay strong :)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-October 11 Потребител No.: 125 307 Статус: Офлайн ![]() |
Тези които следя и все още ги дават: 1.Arrow 2.Burn Notice 3.Continuum 4.Criminal Minds 5.DaVincis Demons 6.Defiance 7.Falling Skies 8.Grimm 9.Hawaii Five-0 10.NCIS Los Angeles 11.The Walking Dead 12.Graceland 13.Teen Wolf 14.Under the Dome 15.Kommissar Rex 16.CSI 17.Bones Имам една новина за феновете на 24 или тези коити са го гледали. 24 е поновен за 9 сезон (така да се каже). Официалното заглавие ще бъде 24: Live another day (Живей още един ден). Сезонът ще се завърне през 2014, но няма да е с 24, а с 12 епизода. Спрените сериали няма смисъл да ги изреждам защото са много. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 03:40 PM |