subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 29 2008, 08:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн |
Да ме извинявате, ама това е може би най-безсмислената тема в целия форум... Май си прав, но може и да се позспори по въпроса, защото ако си сега зарибен фен на сериалите .. лесно мижеш да си набележиш нещо за гледане без да се луташ и киоравиш из темата .. вярно че се повтарят 4/5 от заглавията... но това според мен е нормално .... както и да е аз сега започнах да си припомням анимацийте изгледах томи и джери и мисля на японските да скоча ..... само не зная те броят ли се към сериалите щото са анимета ?? може ли да ме просветите по въпроса ... Евентуалните неща, които ще гледам са: Naruto , Bleach ... можеби и уди кълвача ще врътна .... както и да е сериялите няма да ги изброявам всичките дето следя щото са много ето само някой : OTH SGA JERICHKO HOUSE M.D. тея за сега ви стигат |
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
|
Feb 6 2008, 06:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
Lost, Dexter, Heroes. Nip/Tuck, Rescue Me, Life, Jericho, House - на позиция "изчакване". |
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2008, 10:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-November 07 Град: sofia Потребител No.: 51 995 Статус: Офлайн |
Rescue me Heroes Private practice Big shots Life is wild Chuck CASHMERE MAFIA Standoff Journeyman Gossip girl |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 02:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 297 Статус: Офлайн |
Kyle.XY,Heroes,Smallville,Lost ,Desperate.Housewives,One.Tree.Hill,Hustle
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 02:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 65 Регистриран: 12-January 08 Град: Велико Търново Потребител No.: 57 237 Статус: Офлайн |
Prison Break и Terminator - Sarah Connor Chronicles. Но най-лошото е, че на Terminator от четири дена още не мога да изгледам първия епизод. Стигам някъде до 8 мин и записвам |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 11:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-February 08 Потребител No.: 60 168 Статус: Офлайн |
Terminator - Sarah Connor Chronicles и Ugly Betty
|
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 08:25 PM
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн |
Lost - този за мен е най-добрия Prison Break - започва да ме разочарова малко ама следя още Desperate Housewives - страхотен просто Heroes - чакам с нетърпение пак да започне The 4400 - дано направят 5-и сезон Terminator TSCC - бива го за момента |
|
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
|
Feb 11 2008, 12:19 AM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Lost, Prison Break, Heroes, The 4400 (Незнам дали ще има още серии) Terminator TSCC, Stargate Atlantis, Stargate SG-1 (с последните си серии тази година) Battlestar Galactica, The IT Crowd дали не забравих нещо |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 12:28 AM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
помогнете...не е тук мястото за моето питане,но моля ви,вече незнам къде да търся...преди няколко години гледах 1 филм,но не му знам името,това,което си спомням е,че прилича на филма След утрешния ден,разказва се пак за студ и някои трябваше да стигнат до един ледоразбивач,и един от мъжете си изкълчи крак и го оставиха в една кола или каравана/не си спомням с книгата ад..мисля.Моля ви,ако някой се сеща да ми каже името му,търсух на студ,лед,но нищо не намерих,благодаря ви. Виж това http://www.imdb.com/title/tt0160393/ |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
| pavel40 |
Feb 13 2008, 08:36 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Prison Break, House M.D, Lost, Ghost Whisperer, CSI Miami, John Doe (той е сериала, който съм гледал отдавна и все още ме вълнува дали ще има продължение).
|
|
|
|
|
|
|
Feb 13 2008, 11:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-January 08 Град: НяКъДе Си ТаМ... Потребител No.: 57 268 Статус: Офлайн |
Ами аз гледам: Charmed, Buffy the vampire slayer, Dr House, Неуязвимата Джейн, 8 прости правила иии за другите не се сещам |
|
------------------------------------ گÏŁ√غR ● ßẵﻃﬠ ●
|
|
|
|
|
Feb 15 2008, 12:26 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 685 Статус: Офлайн |
1. Battlestar: Galactica 2. Dexter 3. House M.D. 4. Prison Break 5. Lost 6. Supernatural 7. Jericho 8. Terminator: The Sarah Connor Chronicles 9. World Series Of Poker ( 10. The Unit 11. Moonlight 12. Heroes 13. The IT Crowd 14. How I Met Your Mother 15. Rome (Over) 16. Бригада (Over) 17. Teachers (Over) 18. Joey (Over) 19. Threshold (Over) 20. The X Files (Over) 21. Hex (Over) 22. Bionic Woman (Over for me) 23. Buffy The Vampire Slayer (Over for me) 24. Grey's Anatomy (Over for me) 25. Ghost Whisperer (Over for me) |
|
|
|
|
|
|
Feb 15 2008, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-November 07 Град: Самоков Потребител No.: 50 457 Статус: Офлайн |
Изгубени,Бягство от затвора,Герои,Биомеханична жена
|
|
------------------------------------ Как да те забрааа като немога те запомнааа!!!!
|
|
|
|
|
Feb 16 2008, 12:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 26-February 07 Потребител No.: 13 581 Статус: Офлайн |
01. Rescue Me 02. House M.D. 03. Prison Break 04. 24 05. How I Met Your Mother 06. War At Home 07. Heroes 08. Lost 09. The Big Bang Theory |
|
------------------------------------ think positive!
|
|
|
|
|
Feb 16 2008, 08:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 8-February 07 Град: София Потребител No.: 7 783 Статус: Офлайн |
1. The Simpsons 2. Monk 3. South Park 4. Two and a Half men Този коментар е бил редактиран от glaropuli на Feb 16 2008, 08:47 PM |
|
------------------------------------ Не е важно, че за целия свят ти си просто един човек. Важното е, че за един човек ти си целият свят...
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th April 2026 - 09:55 PM |