subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 17 2007, 03:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 516 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Онлайн |
Тая луда ли е, бе? |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Aug 17 2007, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Toва бе хит преди 3-4 години...
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 17 2007, 04:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Доколкото си спомням, около 7 януари 2004г. беше хит...
|
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Aug 17 2007, 05:43 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Това беше опитът на форума на Netwlan да върнат хората от други форуми (ФЕН, Дата, технолинка). Темата стана доста популярни и много хора се връзваха. |
|
|
|
|
|
|
Aug 17 2007, 09:30 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 730 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Aug 18 2007, 02:57 AM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Само мен ли ме дразни как са превели "My name is Earl": "Моето име е Ърл"?
|
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2007, 03:11 AM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Aug 18 2007, 09:48 AM
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Aug 18 2007, 09:55 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 18 2007, 01:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-March 07 Потребител No.: 20 674 Статус: Офлайн |
![]() :happy0194: Този коментар е бил редактиран от unHOLY_doNUTS на Aug 18 2007, 01:47 PM |
|
------------------------------------ Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
|
|
|
|
|
Aug 19 2007, 10:45 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
За мен пък, Убийствен пъзел си е преведен доста подходящо. Но наистина има някои супер абсурдни преводи на заглавия. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
| liquid |
Aug 19 2007, 01:15 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
http://www7.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen...&f1=details При превод на заглавия се взима предвид и историята, сюжета, смисъла на филма. Не винаги имаме същите игри на думи и т.н. както с тях, а да превеждаш буквално е също толкова зле както и прекалено измислено (май предимно от вторите се срещат, но поне има смях). Този коментар е бил редактиран от liquid на Aug 19 2007, 01:16 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 19 2007, 03:13 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Говорят си две блондинки: - Здрасти! Как е? - Бива. Само дето гърлото ме боли. - Знам един добър начин. Когато започне да ме боли гърлото, правя орален секс с мъжа си, и ми минава мнго бързо. - Отлична идея, трябва да се опита. На другия ден: - Е, помогна ли? - Да, благодаря, гърлото вече не боли, само дето мъжът ти въобще не можеше да повярва, че е твоя идеята. |
|
|
|
|
|
|
Aug 19 2007, 10:17 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-March 07 Потребител No.: 20 674 Статус: Офлайн |
Поручик Ржевски прочел книга за това как трябва да се разговаря с жените. Там имало и примерни теми за разговор: за животните, за времето, за музика, за любов. Решил той да опита и отишъл при една дама и казал: - Какво хубаво кученце имате, мадам! - и го ритнал с ботуша си - Лети ниско, сигурно ще вали. У дома имам един барабан, не искате ли да ходим да се чукаме? В трамвая влиза циганин, застава до някакъв военен и без да иска му стъпва на крака. Военният невъзмутимо стои и отвреме-навреме поглежда ту часовника си, ту циганина. По едно време се обръща и му трясва един по муцуната. От съседната седалка скача един човек и също трясва една на циганина. Става скандал и тримата ги прибират в полицията. Следователят ги разпитва. Циганинът: - Нищо не разбирам! Качвам се в трамвая и един военен ме тресна по мутрата, после пък някакъв друг човек стана от една седалка и също ме тресна. Военният: - Пътувам си аз спокойно в трамвая. По едно време се качва някакъв циганин и ми стъпва на крака. Помислих си, че ако до пет минути не си махне крака, ще го тресна по мутрата. Другият побойник: - Гледам седи един военен, гледа си часовника, гледа циганина, гледа пак часовника, гледа пак циганина и изведнъж му тресва един по мутрата. Ами, помислих си - почна се... Вечер. Жена ще излиза с приятелки на разходка и оставя малкото дете на мъжа си да го гледа. Обяснява му какво трябва да прави, как да го забавлява. Връща се след няколко часа и какво да види - мъжът и легнал на дивана и чете вестник. Надървил си пишката и малкото си играе с нея... - А бе, простак, педофил, как може! Та това е собственото ти дете бе, идиот! - Ми кво ма, да му дам да си играе с вилицата да си избоде очите ли, ма? Чапаев и Петка попадат на самотен остров. Петка води дневник. - Ден първи. Ужас. Сами сме. Ще умрем от глад и жажда. - Ден втори. По-добре е. Намерихме вода. - Ден трети. И палма намерихме. Добре е. - Ден четвърти. Добре. Добре. Но няма жени. Ужас. - Ден пети. Жени няма, но интересно! Чапаев започна да ми харесва. - Ден шести. Чапаев все повече ми харесва. Направо е хубав. - Ден седми. Чапаев ме изпревари. Компютърен маниак разказва на свой приятел: - Представяш ли си, вчера се връщам от работа по-рано от обикновено. Влизам в спалнята, а там в леглото - жена ми и някакъв непознат мъж. И на двамата очите им едни такива хитри-хитри... Веднага заподозрях нещо, затичах се към компютъра, опитвам се да вляза в Интернет - а те, гадовете, паролата ми сменили, бе... Чепай бягал от тълпа разгневени индиянци. В движение започнал да се моли на Господ: - Боже, помогни ми, моля те, незнам какво да правя. Боже, еба си майката... В този момент му се отговорило: - Не си е ебало майката, Чепай, не си е. Извади пистолета си и застреляй вожда. Тичайки, Чепай извадил пистолета си, обърнал се и стрелял. Вождът паднал с пробит череп. Чапай продължил да бяга: - Господи, а сега какво? - Е сега, Чепай, си еба майката... Телефонът звъни в три часа през нощта. Мъжки глас пита: - Ало, 31-23-57 ли е? - Алкохолик нещастен, не можа ли поне една цифра да улучиш? |
|
------------------------------------ Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
|
|
|
|
|
Aug 19 2007, 10:20 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th March 2026 - 05:15 PM |