subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 11 2007, 11:56 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
ggangboyy, съветвам те да не се заяждаш Това, че е тема за СПАМ не я прави автоматично тема за изразяване и демонтстриране на нетолерантно отношение по отношение на пол, раса, религия, националност, сексуална ориентация и т.н. Всеки, който се е регистрила тук, е декларирал, че ще спазва елементарна толерантост! Докато аз съм модератор няма да допусна подобно отношение и ще предупреждавам и наказвам всеки, който изразява личното си негативно отношение по гореспоменатите въпроси. Време е да разберете, че тук, а и не само тук влизат, четат и общуват всякакви хора, от всякакви религии, етноси, с различна сексуална ориентация и т.н. Нека бъдем толеранти към тях! Считам въпросът за изяснен! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 11 2007, 12:12 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз пък не мога да разбера защо третираме бисексуалните като "НЕхора" ? Знаеш ли, ggangboyy колко от тези хора бият "нормалните" по всички параграфи? Аз лично познавам бисексуални хора и мога да ти кажа, че са много по-разумни в действията си, отколкото "нормалните" граждани. Давам ти примери: Умеят да се веселят без да си пълнят организма с евтина водка и после да повръщат. Имат си сдружения, ходят на групи, компания са общо взето. Не се явявам като защитник на бисексуалното малцинство, но мисля че това отношение не е правилно. Стоун е много прав. Тук влизат хора от всякаква раса и не е хубаво да гледат писания от този род. България е свободна държава и има всякакви хора и ако си позволяваш да говориш тук тези работи, съм обеден че навън не би го направил. Не прави форума поле за изява. Защо, те да не би да нямат права на граждани? Да не би да не дишат, да не би да не се хранят? С какво са по-различни от другите? Знаеш ли колко от тези бисексуални помагат на домове за сираци и прочее? Мисля, че трябва да си помислиш много добре преди да пуснеш подобен коментар, в който и да било от сайтовете за субтитри, торенти и прочее. krystal - с най-голямо удоволствие Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Jul 11 2007, 12:15 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 11 2007, 01:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 310 Статус: Офлайн |
-
Този коментар е бил редактиран от ggangboyy на Jun 8 2015, 11:55 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 02:59 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 03:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 517 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Цък на емотиконата...
|
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 03:52 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Лелей, човека го е заболяло сърцето, като е видял.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
| liquid |
Jul 11 2007, 04:19 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Chickens don't go quietly |
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 05:33 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Бързо е летяла таз кокошка... |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Jul 11 2007, 06:20 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ха, ми кой го кара да кара с 250 км/ч? Кокошката му виновна, как пък не! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jul 11 2007, 07:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
Хора, стига спамили тук - ходете да гледате мача |
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
Jul 12 2007, 11:48 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2007, 08:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 9-March 07 Град: MADRID Потребител No.: 17 431 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2007, 11:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Не съм сигурна, че го няма, но търсачката ми намери 8 страници и не ми се преглеждаха всичките Винаги ще се намери място В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително. После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително. Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да". Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха. "Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща." И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си. Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите. Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък." Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?" Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири." |
|
|
|
|
|
Jul 12 2007, 11:22 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Няма го - следя темата, а това ми е една от житейските философии. Този коментар е бил редактиран от tato на Jul 12 2007, 11:24 PM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th May 2026 - 04:03 AM |