subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 26 2007, 08:43 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Много е идейна - колкото: "Ракията ти ракия, Грозден е! Е, нека се вземат младите, щом се обичат" А и не са голи женски дупета а са изцепили 3 голи леберкеза |
|
|
|
|
|
|
Jun 26 2007, 09:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jun 27 2007, 01:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
В тоз сътбовний миг моето морно тяло са облива в пот и започват да са прокрадват чувства на изтерзаност и въпюща нужда от стъклен бокал с хмелов фермент. Едва 15.15ч., а нашего брата са чувствува кат препикано мушкато на балкона на комшийката от долния етаж га ма ядоса хомосексуалната и болонка. Имам вентилатор, по - добра работа би ми свършило сопло от МиГ-29, ма с фреон........... Представи си такъв климатик........ Ех, мечти за хладност, но уви.................., дет са вика: нъцки климатик, нъцки сопло. Най - гадното е, че га пийш вода са потиш в още по - голяма грандиозност. Чакам да стане 17.30ч., да направя прехода до мястото на пленума и да са втечня тотално. Предполагам, че първия половин час няма да извадя бокала от пресъхалите, морни ми, целодневно псующий уста.......... Но, О, Време.... ЗАБЪРЗАЙ, преодолей своята същност, ЗАБЪРЗАЙ, БЕ!!! ???? Кат гледам, не ще! Дреме ми, уповавам се на бирата, уповавам се на близостта на точката "Г", МУХАХАХАХАХААХХАРГХАХАХАХ!!!!! Курназ са прая, още серт, ма жегата ебава личния състав. Ако имаше чешмичка дет пуща бира, но няма, туй е дискриминираност, ма ко земат наще, чешмичка дет пуща бира, май производителността на труда ще падне право пропорционално на биропотреблението и доброто, слънчево пиянство на скромний труженик. Кат съм почнал, ша поискам и басейн /олимпийски размери пълен с хипер пичовища по монокини и дъното осеяно с бутилки бира с цел изстудяване и температурата на водата задължително трябва да е достатъчно ниска, за да се втвърдят цицте и зърната на пичовищата по монокини, кат ти легне отгоре да та охлажда и подклажда сексуалний пламък посредством отъркване и подаване на бира.........../, а за дамский състав, разни блъвочи дет имат чадъри, сламки, бисквити, лимони, череши, бъркалки, кивита, анананаси, банананани и вскакъв подобен плевел, а тез благодатности да са сервират от знойни мъжове по прашоци /макар, че ми звучи отвратително, но щом ги кефи.../, а поради липса на климатизация освен онез разголени галфони зачислени на овците по два броя огромни негри с палмови листа да праят вятър на дамската част от електората........... Ма туй ко стане ша са гътна самостоятелно, веч вдигам температура, едната от клиенткитииии е без сутиен, не ми прай впечатление, зех да си въобразявам, че циците са халби, аааарррргх!!!! Леле, жегата ми докарва миражи, халюцинаций!!! О, миг, поспри!!! Хо, хо, хо, ако Сатан Клаус беше тук как щеше да заслабне тлъстия му алкохолик, а Снегурка по бански без горнище ми носи бира......... Ше се гръмна, ма кат гледам вместо кърваво петно на стената ше има потно петно........ и Снегурка носи бира, а дебелия алкаж получава слънчев удар и го водят към "Пирогов " с раздрънкана пощенска уазка дето са е напекла отгоре и вътре е 75 по дядо ви Целзий и тарбъта на ауспуха не хваща чалъм и купето е кат газова камера с реотани, а Снегурка веч е без долното на банския и показва прическата си под формата на стрелката на активия с мюсли дет сочи надолу и пак носи бира. Чудя се как да инсталирам вентилатора към моя потник, или да вържа потника към хладилника на шефа? Ебах са в гъзът от жега, потен е.................. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 27 2007, 01:12 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
http://www.zazz.bg/play:4e8bb9e9 Don't smoke dust! |
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 01:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 515 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Егати! Ако бяха нашите ченгета на мястото на Хамериканците, да са го спукали от бой тоя! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 02:08 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
да, наще не си поплюват... Ще му се види тесно морето... Те с думи, спрейове май има.. хаха.
|
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 03:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Принцесата от Кулата =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 104 Регистриран: 16-February 07 Град: София Потребител No.: 10 630 Статус: Офлайн |
Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд. Срещу него една миловидна девойка - хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се засрещнали. - Извинете госпожице, вие сте най прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо? - Питайте господине ! - Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една свирка ? - Простак, идиот, аз да не съм някаква долна курва !? - Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една свирка, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли ... От долу се чуло: - И овуфки и овуфки ... |
|
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 03:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Добре, че не е казала "И до Хондурас-рас-рас..." |
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
Jun 27 2007, 04:24 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
"Мляс-мляс-мляс"... |
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 06:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 515 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Кърти тоя виц! Първо мляс-мляс, а после пляс-пляс! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 06:59 PM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд. Срещу него една миловидна девойка - хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се засрещнали. - Извинете госпожице, вие сте най прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо? - Питайте господине ! Подобна ситуация, но мъжът пита: - Бихте ли преспала с мен срещу един милион лева? Девойката се поизчервила, захъмкала, но не му мислила дълго и отсякла: - Да, ще го направя! - А срещу десет лева? - Простак, ти за каква ме мислиш, бе? - Каква сте вече разбрах. Сега договаряме цената. |
|
|
|
|
|
|
Jun 27 2007, 07:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
И една без заплащане... Младеж и момиче се возят в кола. Младежът(замечтано): - Цял живот съм си мечатал за една свирка в колата по време на път. Момичето(решително): - НЕ! Младежът: - Моля те! Момичето: - НЕ! Младежът: - Толкова ли много искам?! Момичето: - Като изкараш книжка и седенеш зад волана... А докато аз карам колата, никакви свирки! |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Jun 28 2007, 07:09 AM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Отивам да се запиша на шофьорски курс |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Jun 28 2007, 06:14 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Подобна ситуация, но мъжът пита: - Бихте ли преспала с мен срещу един милион лева? Девойката се поизчервила, захъмкала, но не му мислила дълго и отсякла: - Да, ще го направя! - А срещу десет лева? - Простак, ти за каква ме мислиш, бе? - Каква сте вече разбрах. Сега договаряме цената. Хахахаххаа - жустоко! |
|
|
|
|
|
|
Jun 29 2007, 01:03 AM
Коментар
|
|
Имам информация за новия злодей в "Герои" Той е братът на Sylar - Sylor. Поствам снимка, за да видите приликата. П.П. С поста си нямам за цел да се заяждам или нещо подобно, просто видях голяма прилика (поне според мен) и реших с поста да се пошегувам. Надявам се да не се гледа с лошо око |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th February 2026 - 11:47 PM |