subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 6 2025, 12:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
П.П. - Tato, стига си ме преследвал, че не остана нищо интересно за гледане. П.П. 2 - Да, Жиц, всичките съм ги гледал. Щях да кажа, че за нищо не съм отделяла толкова време, че да притежавам 700 бройки, ама се сетих да погледна към библиотеката и шкафа с лего. На мен ми е любопитно какъв ти е сетъпа за гледането им (jellyfin/else etc.), едва ли ги гледаш само на компютърен екран. Ще ми е интерестно да разкажеш, ако имаш желание. |
|
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
|
Jan 15 2026, 09:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Град: Смолян Потребител No.: 2 128 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2026, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 163 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн |
Май останахме без тракери в България |
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2026, 06:21 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 20-September 17 Потребител No.: 140 231 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ „Да живееш, значи да се бориш: робът за свобода, а свободният - за съвършенство”
Яне Сандански https://drive.google.com/drive/folders/1kqv...ZYC?usp=sharing |
|
|
|
|
Jan 30 2026, 06:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 163 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн |
Нз. но имало арестувани.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2026, 09:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Град: Смолян Потребител No.: 2 128 Статус: Офлайн |
маймунда.се (зелката) все още се държи. Не знам дали ще останат дълго блокирани, не им е за пръв път за толкова много години. В края на краищата филмите и сериалите в нашите тракери идват от 1337x и eztv, а за софтуер и други неща не знам по-добро от рутракер. Там обаче филмите им са масово с руски дублаж, а аз не харесвам дублажи... |
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2026, 09:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 515 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Пичове, има една камара външни тракери: 1337х, версии на Пиратите и прочие. Поне сега българския потребител няма да мрънка като девица и да вика: айде филма го има еди-къде си, а вие не сте го качили. И тая или оная игра я качиха еди-къде си. На такива образи ми е идело да кажа: марш навън да сваляш, като знаеш къде е е еди-кой си филм. За игри има също супер местенца, стига само да търси човек, за софтуер са руснаците. Иначе ще видим. Забелязх, че зелката са я треснали вчера, а маймунда.нет държеше, но сега я няма и нея. Ще чакаме.... Този коментар е бил редактиран от koksan на Jan 30 2026, 09:33 PM |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jan 31 2026, 02:10 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 553 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
То и български тракери има предостатъчно. Едната Маймунда все още работи, има и други. А дори и да изчезнат - единственото, което ще ми липсва, са релийзите с български звук за някои анимации, които съм теглил за дечица в семейството. Друго имам чувството, че от години не съм теглил от роден сайт. Реално - извън българския звук, има много по-добри външни сайтове и за филми, и за сериали, и за музика, и за софтуер, и за игри... В единия маймунарски форум видях обяснения как тия сайтове били част от родния фолклор вече и как не трябвало да губим общностите, които са се зародили там... И на това се чудя дали да му се смея, или да се пляскам по челото. Понеже преди 20+ години, когато също имаше гонения срещу тракерите, а аз още бях в гимназия, това щях да го повярвам. През последното десетилетие и нещо обаче сблъсъците ми с маймундерската общност са най-вече негативни, доколкото имах тъпотията да стана сравнително популярен преводач - и съответно получавам доста пришпорвания, обиди, ако се случи нещо да се забавя, лични съобщения с молби да преведа това или онова... Абе де да знам. По-добре да ги има българските тракери, ама просто... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 31 2026, 01:02 PM
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 303 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн |
Този коментар е бил редактиран от paket на Jan 31 2026, 01:03 PM |
|
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 12:12 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 515 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
И Маймунда.се изгърмя май.... Мамка им мръсна! Не се отваря.
|
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 06:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 553 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
Изгърмя, да. А теглех "Мамник" оттам. Като нямам телевизия вкъщи... Абе, квото е, тва е, дет се вика. Очаквам скоро да се възродят, евентуално под някакво друго име - както едно време прекръстиха Линкоса на Маймунда. |
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 06:58 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 329 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
Четох, че ако ги преместят на сървър извън ЕС, напр. в Китай или Русия, нищо не могат да им направят, нали?
|
|
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 08:35 PM
Коментар
|
|
|
Ами всъщност замунда.нет работи, дори има няколко нови "банана". Изгледа сякаш нямат сийдъри, но има. Влиза се по леко заобиколен начин първият път... https://www.facebook.com/groups/18770825056...498379153094976 |
|
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 08:47 PM
Коментар
|
|
|
^Не работи това.
|
|
|
|
|
|
Feb 3 2026, 11:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 121 Регистриран: 4-February 08 Град: Враца Потребител No.: 59 913 Статус: Офлайн |
Методът работи стига да го изпълниш правилно. Друг е въпросът дали има смисъл. Лично мнение и да се върнат някога няма да бъдат същите. БГ тракерите приключиха, поне за мен.
|
|
------------------------------------ Дойдох... Видях... Победих... "Break the walls down, cross the line!!!" |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th February 2026 - 11:10 AM |