subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 21 2015, 07:41 PM
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн |
Soler, берекет версън, на чист български Ама имам пресни спомени за подобни дръвчета у Пловдива, града голема |
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
Apr 23 2015, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Плува си един пиратски кораб през океана и изведнъж отсреща се задава боен кораб. Юнгата тича при капитана: - Капитане, какво ще правим? - Донеси ми червената риза, ще се води битка. Облякъл си червената риза и дал сигнал за абордаж. Превзели кораба. На следващият ден насреща им - още по-голям боен кораб. Юнгата пак тича при капитана: - Капитане, оше по-голям кораб! - Дай червената риза и пак ще се води битка. Облякъл пак ризата и пак абордаж, и победа. Юнгата не се сдържал и попитал: - Капитане, тази червената риза, да не е вълшебна нещо? - Не е вълшебна бе. Обличам си я, защото ако ме ранят няма да се вижда кръвта и така няма да се притеснява екипажа, и битката ще продължава. На следващият ден насреща цяла флотилия. Юнгата тича при капитана и носи червената риза направо. -Капитане, цяла флотилия идва срещу нас. Бързо обличай червената риза и да се бием! Погледнал капитана през мостика и казал: - Тука юнга червената риза не върши работа. Бягай бързо в каютата ми и донеси кафявите гащи.... |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Apr 29 2015, 10:16 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Apr 30 2015, 07:05 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 30 2015, 08:50 PM
Коментар
|
|
![]() ¯\_(ツ)_/¯ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 361 Регистриран: 13-May 12 Град: Добрич Потребител No.: 129 330 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2015, 07:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
Мечо Пух никак не искаше да се жени, но мисълта за медения месец не му даваше покой...
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2015, 11:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Сайта на HBO и GoT имал версия за трети език Hodor ![]() Когато гледаш само в една посока ![]() Винаги трябва да се четат малките букви ![]() големите са …
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 6 2015, 02:33 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Лято... Майка завела двете си деца в зоологическата градина. Те тичали от клетка на клетка, майка им едва смогвала да ги настигне. Слънцето било силно и в един момент жената каталясала. Хванала децата и ги повела към кафенето на зоопарка. Купила по един сок и седнали на една от масите. На съседната маса, трима служители да зоопарка спорели разпалено. Първият се развикал: - Казвам ви, че е "фрухт"! Вторият: - Не, "хврухт" е! Третият: - Изобщо не сте наясно! "Сврухт" е! - Не, "фрухт" е! - Сигурен съм, че е "хврухт"! - Аз пък ви казвам, че е "сврухт"! В следващите 15-20 минути спорът ставал все по-ожесточен и гръмогласен. Накрая жената не издържала, обърнала се към тях и казала: - Господа, много се извинявам, че се намесвам в разговора ви, но чух за какво спорите и искам да ви кажа, че и тримата бъркате. На масата на тримата настъпила гробна тишина... Те се спогледали, после я погледнали с изключително учудени погледи. Жената продължила: - Аз съм завършила гимназията за древни езици и култура, след което съм завършила английска филология и съм специализирала немска и френска филология. Затова най-отговорно ви казвам, че е "Фрукт" - "Плод". И тримата се карате за грешни неща. И тримата се облещили, няколко минути се опитвали да осмислят какво им е казала жената... Накрая единият я погледнал и отвърнал: - Госпожо, може и 20 висши образования да имаш, обаче нямаш абсолютно никаква представа как пърди слонът! |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
May 7 2015, 10:02 PM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Аз съм къде 198 см. / 100 кила. Качвам се онзи ден в автобуса, не съм се бръснал пет дена, а срещу мен на седалката седи нек'в пъпчив пишлигар и на потника му пише " Ако мен желаеш - само се усмихни " . Скучно ми е, усмихвам се и го гледам как се изпоти.
|
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
May 8 2015, 04:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн |
Нов затворник влиза в общата килия. Старите: - Ей, новият, за добре дошъл избирай - или вилица в окото, или по един тек с всички. Този ги огледал и вика : - Здравейте, педали. - Ти полудя ли, бе ?! - Ами, не виждам тука еднооки. |
|
|
|
|
|
|
May 10 2015, 05:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 321 Регистриран: 28-March 11 Потребител No.: 121 787 Статус: Офлайн |
Когато в събота сутрин съседите започнаха да къртят банята, Пешо загадъчно си замълча. Теглейки от торента Рамщайн, той просто чакаше да стане полунощ... --- На 9 май в петзвезден олинклузив хотел в Кушадасъ петима пияни руски курортисти в продължение на 5 часа яростно браниха шведската маса от настъпващите пълчища немски туристи. Този коментар е бил редактиран от alexandrasim на May 10 2015, 05:25 PM |
|
------------------------------------ "Люди очень похожи на книги,
одни обманывают своей обложкой, другие удивляют своим содержанием". |
|
|
|
|
May 10 2015, 08:58 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 329 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
Когато в събота сутрин съседите започнаха да къртят банята, Пешо загадъчно си замълча. Теглейки от торента Рамщайн, той просто чакаше да стане полунощ... --- На 9 май в петзвезден олинклузив хотел в Кушадасъ петима пияни руски курортисти в продължение на 5 часа яростно браниха шведската маса от настъпващите пълчища немски туристи. Хаха. Аз още не знам какво да правя със съседа, който винаги си коси тревата в 8 часа сутринта в неделя... |
|
|
|
|
|
|
May 11 2015, 12:40 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
May 14 2015, 11:11 AM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 329 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
ПИЯНСКА КАРТА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ
![]() |
|
|
|
|
|
|
May 16 2015, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th February 2026 - 11:36 PM |