subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 8 2014, 08:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
18+Отвори! Обаждат се едни и поръчват момичета. След време пак се обаждат искат момчета. А, учудила се мадам, що така. Ми к'во да ти кажа рекъл човекът, събрали сме се тука една компания -хапнахме, пийнахме си хубаво, наиграхме се с момичетата време е да объхтем педалите таа, пращай колкото имаш. --- Млад индианец отишъл при вожда и се примолил: - Велики вожде, дай на Млад войн жена. Млад войн вече достатъчно голям за жена! - Дааа - мъдро казал вождът - Млад войн голям и силен, ама глупав още. Той не знае какво точно се прави с жена и ще я похаби. Затова Млад войн да отива в гората и десет дни да тренира на хралупи. След това вожд ще му даде жена. Нямало как, отишъл Млад войн в гората и десет дни усърдно тренирал. Върнал се след това и велик вожд му дал жена - хубавата Малко цвете. Млад войн хванал Малко цвете за ръката и я отвел във вигвама. Малко цвете се съблякла и Млад войн я помолил да се наведе. Малко цвете се навела с готовност и зачакала трепетно. Млад войн застанал геройски зад нея и ѝ нанесъл свиреп шут в задника. Малко цвете отхвръкнала почти до тавана, приземила се нескопосано в купчина кожи и промълвила уплашено със сълзи в очите: - Защо Млад войн бие Малко цвете? Нима той не я харесва? - Напротив, много харесва - отговорил Млад войн - но Млад войн вече не е прост, той първо проверява за пчели! Този коментар е бил редактиран от murka3333 на Oct 8 2014, 10:04 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 10 2014, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Oct 13 2014, 06:45 PM
Коментар
|
|
![]() ¯\_(ツ)_/¯ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 361 Регистриран: 13-May 12 Град: Добрич Потребител No.: 129 330 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 13 2014, 09:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 207 Регистриран: 28-May 12 Град: Milkyway Потребител No.: 129 668 Статус: Офлайн |
---------------------------------------------------------------------- ![]() ![]()
Този коментар е бил редактиран от vseizvestna на Oct 13 2014, 09:14 PM |
|
------------------------------------ Заплюти предстоящи преводи: Inferno, The Young Pope
|
|
|
|
|
Oct 15 2014, 11:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 15 2014, 12:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Oct 23 2014, 12:02 PM
Коментар
|
|
![]() ¯\_(ツ)_/¯ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 361 Регистриран: 13-May 12 Град: Добрич Потребител No.: 129 330 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2014, 03:58 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Циганин говори с GSM оператор |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Oct 24 2014, 08:58 AM
Коментар
|
|
Какво е да бъдеш майка? Грубата истина! 6 часа. Навън още е тъмно. Звъни телефонът. Ставам. Със силно нежелание. Кафе, зъби, обличам се… някак си… 6:30. Будя детето. Реве. 6:40. Будя детето. Много реве. 6:50. Будя детето. Не чувам нищо, но стана. 7:10. Водя едното дете до училището. 7:30. Нося забравеното домашно. 7:40. Будя второто дете. Реве. Не ми пука. 8:00. Водя второто дете до училище. Реве. Не издържам. 8:30. Вкъщи. Пера, чистя, мия чиниите от предишната вечер, гладя, простирам, обличам се. Отивам на работа. Работя. Звъни едната баба. Говори ми нещо. Не чувам. Работя. Звъни другата баба. Не я чувам въобще. Работя. 18:00. Тръгвам си от работа. Влача се, но го раздавам секси покрай автосервиза. Не ми се получава. Мрънкам си наум. 18:30. Прибирам едното дете от едната баба. Той мрънка. Не ми пука. 18:40. Той реве. Не ми пука, ще стигна до вкъщи. 18:50. Той бяга по булеварда, аз не мога да го стигна с тежката раница на гърба. Той ми прави засади. Аз крещя. Той бяга. Аз пищя. Таксиметров шофьор ми бибитка. Аз… да кажем крещя. Загубих детето. Намерих детето. Не мога да го стигна. Ще ми се да не бях ставала днес. Стигнах го. Той реве. Аз все още не. Стигнах някак си до вкъщи. Бабата нервна. Другото дете реве. Аз все още не. Пазар. Купих си ракия. прибрах се. Те се бият. Децата де. Бабата е тъжна. Аз още не рева. Сготвих. Те се бият. Нарязах си салата. Те изсипаха всички възможни играчки. 20:00. Сготвено, изкъпано. Има надежда. На масата, никой не сяда. Едното с руса перука свири на китара, другото играе компютърна игра. Шумно е. Много е шумно. 20:30. Никой още не яде. Котката направи беля. Аз още не рева. Пуша. Шумно е. Карат се. Бият се, никой не яде. 21:00. Бият се. Пуша. Още не рева. 21:10. Голямото се сети, че е на рожден ден утре от 19:00. Бърза сметка. Ще имам един час да си тръгна от работа, 20 мин. да стигна до бабата, 20 мин. да облека, обуя, озаптя детето и да изслушам бабата, 20 мин. да се прибера + 30 мин. гонене на Слави, 20 мин. да облека, направя прическа и заведа Вики до рождения ден. Някъде през това време трябва и подарък да купя. Пуснах една сълза. Сипах си ракия. Отново се бият. Не ми пука. Сега е 21.35 и аз се чудя… абе, не се чудя нищо. Ракията си пия, децата се бият, аз все още не рева. Може би утре ще бъде един приказен ден… може би.. PS: Простете за правописните грешки. Разстроена съм и пия ракия... |
|
|
|
|
|
|
Oct 25 2014, 10:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() ![]()
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 29 2014, 12:42 PM
Коментар
|
|
Загадка: Ако Петър получава 1000 лева, а жена му харчи 3000 лева .. Знае ли Петър за Иван?... |
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2014, 03:15 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2014, 01:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() Как се съхраняват котки
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 1 2014, 09:19 PM
Коментар
|
|
|
|
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Nov 4 2014, 06:26 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th February 2026 - 09:51 AM |