subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Видя ли вече тук пост на Alt CX, тутакси са фъргам дъ читъ ![]() Лошото е, че после ми се проявява една от гореспоменатите неизправности, а именно топли и мокри крака, без да ми се налага да пия бира ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-January 07 Град: софия Потребител No.: 1 010 Статус: Офлайн ![]() |
ето и рекламата |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн ![]() |
Видя ли вече тук пост на Alt CX, тутакси са фъргам дъ читъ ![]() Лошото е, че после ми се проявява една от гореспоменатите неизправности, а именно топли и мокри крака, без да ми се налага да пия бира ![]() Мерси, мерси ![]() Ето още малко от докторските: - Докторе, пък аз се оказа че съм гей... - Ооо така ли (кокетно) ... пък аз не съм се обръснал ... -Докторе, като дишам и ме болят дробовете. -Ами не дишай и няма да те болят. Докторе, бог да ги прости болните много те хвалеха Ето и една задачка: http://www.margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htm Този коментар е бил редактиран от Alt_CX на Mar 23 2007, 11:39 AM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Three guys, a lady and myself were sitting at the bar talking about our professions. The first guy says "I'm a Y.U.P.P.I.E, you know....Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a D.I.N.K, you know....Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a R.U.B., you know...Rich, Urban, Biker." They turn to the woman and ask her, "What are you?" She replies: "I'm a WIFE, you know.... Wash, Iron, Fuck, Etc." Then, they suddenly look at me and immediately I said...I'm a BITCH! What does a Bitch means? B - BABE I - IN T - TOTAL C - CONTROL of H - HERSELF So ladies, next time somebody calls you a Bitch... SMILE...And say Thank You! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Three guys, a lady and myself were sitting at the bar talking about our professions. The first guy says "I'm a Y.U.P.P.I.E, you know....Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a D.I.N.K, you know....Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a R.U.B., you know...Rich, Urban, Biker." They turn to the woman and ask her, "What are you?" She replies: "I'm a WIFE, you know.... Wash, Iron, Fuck, Etc." Then, they suddenly look at me and immediately I said...I'm a BITCH! What does a Bitch means? B - BABE I - IN T - TOTAL C - CONTROL of H - HERSELF So ladies, next time somebody calls you a Bitch... SMILE...And say Thank You! ЯКО! ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн ![]() |
Може и да сте ги виждали, много са готини... според мен де: http://the-first-attempt.nnm.ru/sam_videl 6 Кокошки Съм Заклала - Music Idol |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 206 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Малко Mind Tweaking : http://margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htm |
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Леле, тоз Мюзък айдъл било голям купон... ще прогледам телевизия заради него. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Така е, супер забавни клипчета има. Това е личният ми Топ 5 от кастингите: 1. Кокошките - Ремикса под клипа е убийствен. 2. Такова чудо нема 3. КраВаТа 4. Флейтата 5. 7-ма октава Ен'джой! :clap1: |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 23-January 07 Град: Смолян Потребител No.: 2 128 Статус: Офлайн ![]() |
Кавъра на Уайтснейк е просто покъртителен. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн ![]() |
ВЕЧЕ и с български субтитри... ![]() Уважаеми прИвУдачи, признайте, кой направи сфупцикалките за туй нещо? ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
http://otvali.ru/photos/izjatie_deneg_u_na...foto:17583.html Ако някои знае откъде ги копаят тия да каже ще изкопая малко и за него ... |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:33 PM |