subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 19 2007, 01:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 30-September 07 Град: Бургас Потребител No.: 45 187 Статус: Офлайн |
Като са навряли Вин Дизел в кафето, как няма да го познае човек!
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 09:40 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 19 2007, 10:17 AM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 11:38 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 12:27 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Нещо против липсата на главно окосмение ли имаш? П.п. Разменям гребенче за очила! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 19 2007, 03:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 19 2007, 03:51 PM
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
|
Oct 19 2007, 03:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 19-October 07 Потребител No.: 47 333 Статус: Офлайн |
Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва: - Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена, кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица! Жената казва на свой ред: - Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се ебем! Има те, нема те-я се ебем! |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 05:53 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
WinZY, виж 5 поста нагоре |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 07:08 PM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва: - Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена, кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица! Жената казва на свой ред: - Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се ебем! Има те, нема те-я се ебем! ахахахахахахахахаха Отдавна не бях чувала/чела толкова хубав виц, благодаря! |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
| liquid |
Oct 20 2007, 01:38 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 20 2007, 10:37 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Тва като известния надпис - Trespassers will be shot. Survivors will be shot again. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 20 2007, 11:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Тва като известния надпис - Trespassers will be shot. Survivors will be shot again.
Прикачени файлове
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 21 2007, 12:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Отдавна исках да постна това тука.... Информация за опасен материал Химичен анализ: Елемент – ЖЕНА Символ – Ж Откривател – Адам Атомна маса – средно 55 кг., варира от 40 до 200 Физически свойства: Повърхността обикновено е покрита с оцветен слой. Кипва от нищо, вледенява се без причина. Разтопява се при специално третиране. Вгорчава се при неправилна употреба. Намира се в различни състояния, варирайки от девствено материално до обикновено земни. Химически свойства: Има голям афинитет към злато, сребро и различни скъпи метали. Абсорбира големи количества скъпи субстанции. Може да избухне спонтанно, без предупреждение. Неразтворима в течности, но активността й значително нараства при насищане с алкохол. Най-добрият намаляващ парите агент, познат на мъжа. Употреба: Kато украшение, особено в скъпа кола. Може да бъде от полза при релаксация. Много ефективен почистващ агент. Тестове: Чистият вид порозовява, когато бъде намерен в натурално състояние. Позеленява в близост до по-добър представител на вида си. Опасности: Много опасна, освен в опитни ръце. Не е законно да се притежава повече от една. Повече могат да бъдат държани на различни места, стига да не влизат е директен контакт една с друга. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 01:21 AM |