subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 14 2007, 06:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 14 2007, 08:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
http://www.youtube.com/v/8Mcl3empKkY
Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Oct 14 2007, 08:22 PM |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Oct 14 2007, 08:33 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
raichinov даде една много добра идея, която не работеше при мен в началото, по после всичко беше окей накланяйте си главата наляво или надясно според зависи |
|
|
|
|
|
|
Oct 15 2007, 11:18 AM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
Бях на седмото небе. Приятелката ми и аз излизахме вече година и накрая решихме да се оженим. Родителите ни поддържаха, приятелите се радваха за нас, а приятелката ми? Тя беше просто фантастична! Само едно нещо ме притесняваше и то не малко. Това бе сестра й. В двадесетата година от живота си, тя обличаше къси и прилепнали поли, а деколтетата на блузите й бяха дълбоки и “щедри”. Съвсем систематично, когато беше в близост до мен, тя се привеждаше, така че бикините й се разкриваха пред погледа ми. Със сигурност това бе преднамерено, защото пред друг тя не се държеше по този начин. Един ден тя ми позвъни и ме помоли да намина през тях, защото трябвало да се прегледат поканите за тържеството. Пристигайки видях, че тя е сама. Малко след като седнахме на канапето тя започна да шепне, че скоро ще бъда женен, а тя има чувства и желания към мен. Желания, които тя не може да преодолее, а между другото не е и заинтересована да преодолее. Каза ми, че иска да се любим един единствен път, преди да съм се заклел във вярност към сестра й. Бях в шок, неспособен да кажа дума. Тя каза: “Аз се качвам в стаята си, а ти , ако решиш, просто се качи и ме вземи.” Стоях замръзнал, гледайки я как се качва по стълбите. Стигайки горе тя ми подхвърли бикините си, гледайки подканващо. Замислих се за момент, след което се обърнах решително към изхода, запътвайки се към колата. Отваряйки вратата видях бъдещият ми тъст стоящ насред алеята водеща към колата ми. С насълзени от вълнение очи той ме прегърна и каза: “Много сме радостни, че издържа нашият малък изпит. Не сме се и надявали на такъв добър мъж за нашата дъщеря! Добре дошъл в семейството!” Поука от цялата тази история: Винаги оставяйте презервативите в колата!!! |
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 10:41 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Избрано от розовите романи «Ах, тази негова загоряла кожа! Ах, това тяло с бицепси, трицепси и други мъжки мускули!» «Само глупачка можеше да повярва на това, че той я целуваше благодарение на устните й!» «Какво искаше тя? Просто секс или нещо по-дълбоко?» «Без да се обръща, той се огледа.» «Бен я искаше. По всички известни му начини. А още няколко могат да си измислят и сами. » Когато близнаците се върнаха от училище, обгърнаха Еми с вниманието си. Те я завлякоха със себе си в басейна, където Еми порази всички: плуваше като риба. Явно осемнайсетте месеца живот в пустинята й бяха създали някои навици за оцеляване.» «В неговият блестящ мозък винаги нещо кипеше» «В неговите целувки нямаше никаква неувереност. Той знаеше точно как да намери устните й». «Вътре в нея се събуди жената, която дотогава спеше в нея, и отвори очи.» «Грейс почувства, че зърната и набъбнаха. Това беше нова стъпка в техните отношения». «Джейк застана на колене, смъквайки джинсите й и откри пред нея гледка към залива». «За мен няма по-голяма наслада от тази да бъда първият във вас, - прошепна той в ухото й и мравките затанцуваха по цялото тяло на Еми. ». «Неговият език, нахлул в устата й, неистово правеше това, към което се стремеше друга част от тялото му». «Плътта й се разтвори в неговото тяло. Той упорито се плъзгаше със своя език по устните й като повтаряше формата им». «Искаше й се да умре, но вместо това заспа.» «Желанието го стресе чак до петите» «И нейната усмивка показа, че тя е напуснала този свят и се е отправила на небесата от щастие.» «Тяхното удоволствие беше доста взаимно.». «Коул с цялото си тяло се опъна върху нея като я покри цялата, даже повече.» «Мъжките пръсти гладеха голата й кожа. Като го хвана за кръста, Еми откъсна ръцете му.» «Нервни мравки полазиха нагоре по гръбнака. Тя се превърна в една огромна мравка и каза: «Да!» «Той мачкаше гърдите й с длан, изпитвайки пълно мъжко наслаждение. ». «Той започна да се качва по стълбата, притиснал устни към нея. » «Тя въздъхна и потри меката си буза по острите косми на неговия пубис. » «Тя тихо извика, когато техните тела стигнаха толкова близко едно до друго, та чак се докоснаха. » «От мъжкия му мирис на Линда й се изправиха пръстите на краката. » «Приложил главата й към своите гърди, Коул я прегърна. От него миришеше на мъж. Той започна да я целува. А имаше много за целуване – тя цялата!» «Сексуална усмивка опъна страните му чак до ушите. ». «Селина стенеше, без да си напряга мозъка. ». «Сълзите струяха по страните й, а очите й горяха от гняв. Лаура решително ги изтръска от лицето си. » «Сега тя вече нямаше да бъде най-добрия му приятел. Той щеше да бъде мъж на Лиза, за чието съществуване самата тя почти не знаеше. » «Би трябвало да си уморен от пътя, Травис. Защо не се порaзаходиш?» «Усмивката на устата й ставаше все по-широка с всяка секунда на приближаване на оргазма. » «Хали леко задиша на косматата му къдрава гръд. ». «Чейз я хвана за ръцете. Нещо топло заструи между тях. » «Еми можеше да се закълне, че той виждаше през тънката тъкан на банския й втвърдяващите се крайчета на гърдите й и освен това той чувстваше спазмите дълбоко вътре в нея, в горещите и тъмни места. » «Еми премина към изследване на пулсиращата топка мускули между краката му. » «Аз вече не съм глупачка, бързо се уча… - промълви тя като зае седяща поза. ». «Аз те обичам – прошепна Хали. Бен издаде нисък, протяжен стон и бавно влезе в нея. И замря от изблика на нахлулите чувства. Наслаждение. Топлина. Хали. Най-накрая си е вкъщи!» |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 12:50 PM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
Уау! |
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Oct 16 2007, 03:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
ЦЪК! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 05:33 PM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 05:38 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 06:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Да само това остана да на пекат и с микровълни от космоса за да подпомагаме глобалното затопляне. По принцип идеята не е лоша ама защо не започнат с нещо по добре какво са тия тонажи ( 3000 тона ) .. http://www.snotr.com/video/256 митбъстърст |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 16 2007, 07:35 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Да само това остана да на пекат и с микровълни от космоса за да подпомагаме глобалното затопляне. По принцип идеята не е лоша ама защо не започнат с нещо по добре какво са тия тонажи ( 3000 тона ) .. http://www.snotr.com/video/256 митбъстърст Те няма да "пекат", а ще пращат енергията на земята по този начин. Токът ще поевтинее и ще има седем пъти повече ток, от нужния сега. Разбира се всичко е на хартия |
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2007, 08:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Често задаваните въпроси в сайта на Холмарк. Юзър френдли отвсякъде. http://bg.hallmarkchannel.tv/faqs.aspx |
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
Oct 17 2007, 01:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 288 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 63 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2007, 02:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн |
eddie, не мога да си спомня на кое шосе беше, но имаше много липи, и едно време на едно дърво беше закачена табела "Не берете чая!" Жалко, че тогава не сме се сетили да я снимаме. |
|
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
|
Oct 17 2007, 02:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Протойерей =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 146 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 596 Статус: Офлайн |
А само да кажете, какво е това растение "орхите"? До колкото ми се струва на мене от тази снимка, това поле е с тикви, краставици, пъпеши или дини... или някаква съвсем различна култура. |
|
------------------------------------ "Φαίνεταί μοι κῆνος ἴσος θέοισιν
ἔμμεν᾽ ὤνηρ, ὄττις ἐνάντιός τοι ἰσδάνει καὶ πλάσιον ἆδυ φωνεί- σας ὐπακούει" ( Σαπφώ ) |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 03:55 AM |