subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 24 2007, 05:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 288 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 63 Статус: Офлайн |
От автофорумите: > Lamborghini Forum: > Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам. > Fiat Forum: > Алооо? Сам ли съм тук бре? > Mercedes C-Klasse Forum: > Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя? > MX-5 Forum: > Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! > VW Touareg Forum: > Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? > Renault-Forum: > Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното! > Bentley Forum: > Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? > Porsche-Cayenne-Forum: > Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? > Smart Forum: > Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!! > Camaro Forum: > Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора... > Mustang Forum: > Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! > Civic Forum: > Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! > Honda Accord Forum: > Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! > VW Bora Forum: > Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби ) > Opel Forum: > Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) > Lexus-Forum: > От къде да си намеря задни стопове като на VW? > Toyota Corolla E10 - Forum: > Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото на километража е леееко надраскано. > Seat Marbella Forum: > Днеска успях да карам редом с един камион! > BMW 3er E36-Forum: > Къде има най-яките дюнери в града ве? > Trabbi-Forum: > Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи... мнението е променено един път: Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно! > Hummer Forum: > Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... > Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин.... > Yugo Forum: > Вашето кога за последно беше в движение? > Honda Civic CRX-Forum: > Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата? > Toyota Forum: > Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне? > Polo Forum: > Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв... > Ferrari Forum: > Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна! > Fiat-Forum: > Чудя се дали има живот извън сервиза? > BMW 7ца-Forum: > Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори? > Mercedes new S-Klasse Forum: > Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т'ва ще дойде доста актуално ) > Тойота Aygo Forum: > Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил. |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2007, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Цитат Търсете в аптеките новите презервативи с вкус на ментол и евкалипт срещу болки в гърлото.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2007, 12:47 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
20 години прогрес: ![]() В ляво: 1 гигабайтов 30 килограмов хард диск, задвижван с ремъци, с размерите на двигател на Ярис. В дясно: 1 гигабайтова флаш карта, по-малка от пощенска марка. |
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2007, 08:18 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Дискът е по технология от преди 20 години на "Синия гигант" (IBM), да добавя само... Този коментар е бил редактиран от _.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ на Sep 25 2007, 08:19 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
| liquid |
Sep 25 2007, 11:07 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2007, 11:19 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 288 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 63 Статус: Офлайн |
Имахме два 20 мегабайтови харда (ако не ме лъже памета) навремето с размерите на пералня Перла 05... и между тях пльоснат един WANG
|
|
|
|
|
|
|
Sep 26 2007, 02:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
Седят трима в една лодка и ловят риба. Нощ, скоро се съмва. Единия казва: -Изгрева! Втория: -Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка! Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката. Двамата изплуват. -Кво ти става бе? - Първия за офтоп, втория за флуд. - Абе ти полудя ли???! Пича вади едно весло и с всичка сила удря и двамата по главите: - А за обида - бан!!! юзърите да внимават |
|
|
|
|
|
Sep 26 2007, 04:03 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Двама приятели рибари се заклели никога да не се женят, за да могат всеки ден да си ходят на риба заедно. Идилията била пълна докато един ден единият не се появил. Минал ден, два, седмица, а него го няма. Другият решил да го потърси и какво да види: приятелят му се оженил. - А бе пич, защо така? Да не би да си намерил някоя красавица манекенка с хубаво тяло? - А, не. Жената е грозна, гърчава... направо страшна. - А може би готви вкусно? - Не, изобщо не й се отдава. - Добре де, за чий *** се ожени за нея тогава? - Да знаеш само какви глисти има!!! |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Sep 26 2007, 04:13 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 12:17 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 04:30 PM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2007, 04:37 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 10:06 AM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Малки обяви: 01. Стара обувка търси някой да й отпори гьона. 02. Госпожица от занаята търси богат занаятчия с цел брак. 03. Печена търси загорял. 04. На лице съм. Търся някой да ме обърне на опаки. 05. Търся село без кучета, но с... кучки. 06. Въздържател напива вода не напита. 07. Учителка по френски дава нощни уроци. 08. Закъсала търси да я скъсат. 09. Пренарязвам обратни резби. 10. Кавал търси девета дупка. 11. Воден спасител дава уроци по игра с подводни топки на платежоспособни дами. 12. Опасна секс-бомба търси някой да й отцепи района. 13. И в морето ми е до колене. 14. Грешна съм. Търся праведен да ме оправи. 15. Може да ми е къс ума, но са ми дълги крака-ата-а-а. 16. Специалист по икебана аранжира всякакви китки. 17. Дърпам дяволи за опашката. 18. Бутам на тия дето бутат. 19. Търся знойна хубавица, да внесе топлина в живота ми. 20. Сапьор обезврежда секс — бомби по домовете. 21. Кацна ли на някого — въртя се като муха без глава. 22. Монтирам шпионки на всякакви гардероби и шкафове. 23. Целувам крака и ближа задници. Атрактивни цени. 24. Паток търси въртиопашка. 25. Жулиета търси Ромео с „Алфа Ромео“. 26. Позирам по домовете. Голямо разнообразие от пози. 27. Взимам го присърце, но не си го слагам на сърцето. 28. Агроном дава практически съвети как да цъфтите без да вържете. 29. Дамски шивач реже три пъти, без да мери нито веднъж. 30. Надарен търси даровита. 31. Влизам ви в положението. 32. Поръбвам не поръбени. 33. Занасям се с отнесени. 34. Двуглав змей търси ламя ненаситна. 35. Ако искате да видите каква изненада съм ви приготвил — дръпнете ми ципа. 36. Развит търси навита. 37. Не се притеснявайте, ако сте дебела. Аз веднага ще ви открия слабото място. 38. Ако са ви изкарали акъла — аз ще ви го набия отново. 39. Тясна специалистка търси широко поле за изява. 40. Звероукротител — професионалист укротява разгонени кучки. 41. Опитен горски лови бракониери в чужди кревати. 42. Потомствен благородник облагородява родословни дървета. 43. Лесно запалима търси трудно гаснещ. 44. Пицария "Червения фенер" доставя пици и цици по домовете. 45. Сядам само на станали. 46. Ако можеше да ми стане нямаше да седна. 47. Строителен предприемач търси малко употребявана бетонобъркачка с голям капацитет. 48. Девета дупка търси меден кавал. 49. Ако често изтървате сапуна в банята винаги съм готов да ви го подам. 50. Дипломиран астроном сваля звезди на млади дами. 51. Буден принц търси Спяща красавица. 52. Дискретен, професионален алпинист сваля закъсали от всякакви балкони и покриви. 53. Специалистка по битова техника духа като вентилатор, смуче като прахосмукачка и се върти като миксер. 54. Мома втора употреба търси неупотребяван ерген с цел да го употреби. 55. Атрактивна дама с неограничени възможности в леглото, търси джентълмен с неограничени възможности в плащането. 56. Продавам книгата „Кама Сутра “ с презентации на живо. 57. Столетница търси активен партньор да я върне в спомените й за последно. 58. Отпушвам задръстени и запушвам отворени. 59. Две мургави Шехерезади на повикване с репертоар от 1001 приказни нощи. Гарантиран спомен за цял живот. P.S. (След като установите какво ви липсва и какво са ви лепнали.) 60. Млади дами, ако ви трябва трети за „Шведска тройка“ - аз съм насреща, а млади господа приема, съседа Марио - отсреща. 61. Предлагам ефектни вибратори за стари девственици на фирмите „HILTI“ и „KANGO“. 62. Автотенекеджия изчуква задници всякакви. 63. Скъперница търси прахосник. 64. Щастливо разведен е готов да дари с щастие нещастно омъжени. 65. Виновен търси невинна да му поеме вината срещу заплащане. 66. Стар съдия прилага по-мек член за разкаяли се престъпнички. |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 10:15 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Инсейн, мерси за блестящите идеи! Нещо напоследък много ме мързи в офиса. |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 10:28 AM
Коментар
|
|
Цитат ах тапаци не 4етели бе тжа е от 10.01.07 ох маико Някой не знае как пишат датите отвъд океана. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 03:58 PM |