subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Хаха, граматиките на Мърфи и аз ги имам си ги пазя още. Червена и синя. Втора ръка от един приятел, не знам дали и на него са му по наследство. ![]() Полезни са, колежке, стига да не чийтваш, когато правиш упражненията. Като гледам чийтърите не стигат далеч, така че... Аз имам и една бяла. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Тъй-тъй! Ами дойде и моят ред. Аз с английския се сблъсках в средното училище. Постъпвам аз и се оказа, че съучениците ми били учили езика една година и аз съм изостанал с материала. Викам: вие не ме мислете, аз ще се оправя. А даскалицата(младо гадже) вика: Ма как така не знаеш английски? И се почна, речници, учебници, граматики.....Яко кълване. Както Цанкос споменава много ми помогна гледането на Cartoon Network, много полезно ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от koksan на Oct 12 2007, 08:15 PM |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 7-October 07 Град: София Потребител No.: 45 975 Статус: Офлайн ![]() |
аз го започнах преди много години случайно (вместо брат ми), господина беше един "сухар" от Лондон и ме тормозеше по 6 часа всеки ден , след това в училище в часовете по немски говорех на английски без изобщо да се усетя и ставаше направо страшно ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Live free - die hard ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 240 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 563 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Първо от втори клас на частни уроци при г-жа Чушкова! ![]() След това копаене в английската в Русе 5 годин! Този коментар е бил редактиран от bratchet на Oct 12 2007, 08:59 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Е, то с руския сте ясни къде сте го учили... почти всичките де. аз бях в паралека с изучаване на английски, но в първи клас имах само Руски ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн ![]() |
Започнах преди 27 години, в четвърти клас, с частни уроци при другарката Иванова. ![]() ![]() А руския (прекрасен език, за жалост пренебрегван в наши дни и съвсем незаслужено дискриминиран в тази тема) започнах да изучавам в четвърти клас по стандартната за тогавашното време програма на Просветното министерство, като кулминацията беше през двете ми години в руско училище, с които и приключи средното ми образование. Там нямаше как да не го науча - руснаците не пожелаха да научат български. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Е, то с руския сте ясни къде сте го учили... почти всичките де. Ти пък... ако си мислиш, че го знам от училищните часове, жестоко се лъжеш. Четене на много книги, отначало автори, преведени на руски от английски, немски, френски, италиански, испански, китайски и арабски, а после творбите на великите руски писатели в оригинал, вестници, списания, филми, песните на Висоцки и прочее бардове, поезия в оригинал, много често общуване на живо с руснаци (и особено с девушки). Тъй стана. ![]() Ходил съм два пъти в Съюза (още го имаше), но не съм живял дълго там за жалост. Ще ми се да поживея поне три-четири месеца в днешна Русия и ще го направя, но всичко с времето си. Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 13 2007, 04:08 AM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Английски език не съм учил от 7-ми клас. Тоест до 12-ти го учех, но по 1-2 часа на седмица и всичко съм научил от филмите и от работата с компютър ![]() Интересното е, че 7 години уча немски по 10 часа на седмица и една дума не мога да кажа ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Поне имената на по-известните песни на Рамщайн не знаеш ли? Срамота! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 3-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 45 491 Статус: Офлайн ![]() |
Виждам че има и ветерани.Някой 27 години други 2.Пак е нещо.
|
------------------------------------ Прогрес:
Лас Вегас 02x01 - нещо ми ства с компа http://housemd-bg.forumotion.com Най добрия фенски сайт на House M.D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- If you think you know everything, then you know nothing! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 31-March 07 Град: София Потребител No.: 20 689 Статус: Офлайн ![]() |
Еееех, тоз Английски!!! Аз почнах да го уча паралелно с българския, но не защото не съм била в България или нещо подобно, а просто защото точно по това време той навлизаше в БГ и майка ми реши, че трябва от малко да се изучи детето ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 310 Статус: Офлайн ![]() |
-
Този коментар е бил редактиран от ggangboyy на Jun 9 2015, 12:03 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 12:24 AM |