subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 774 Статус: Офлайн ![]() |
Да знаете кога ще продължи сериала?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
А аз да питам какво точно означават съкращенията M.D. Долових от един епизод от 1-вия сезон (наскоро започвнах да гледам сериала) че неговото отделение се казва Mystery Department обаче едва ли означава това защото в четвъртия епизод от сериала Терминатор Хрониките на .... терминатора отиде при един пластичен хирург и ми направи впечатление че на табелката с името му която беше на бюрото съчо пишеше MD. та от там се сетих и за Хаус.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн ![]() |
MD означава Medical Doctor. Hugh Laurie беше казал, че иска да се връща във Великобритания, но не знам как ще се отрази на мнението му тази стачка на сценаристите... Този коментар е бил редактиран от franvanster на Feb 7 2008, 04:57 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Абе още ли продължават да стачкуват тея? Незнам дали му е тука мястото ама някой има ли някакво инфо стачкуват ли още, за какво (то туй май ясно за пари шай) стачкуват има ли някакви изгледи да спрат да стачкуват ? Аз за тая стачка нищо не знам. @ благодаря че ме просветлихте какво означава MD. |
------------------------------------ |
|
|
|
pavel40 |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Абе още ли продължават да стачкуват тея? Незнам дали му е тука мястото ама някой има ли някакво инфо стачкуват ли още, за какво (то туй май ясно за пари шай) стачкуват има ли някакви изгледи да спрат да стачкуват ? Аз за тая стачка нищо не знам. @ благодаря че ме просветлихте какво означава MD. Абе говори се че се е стигнало до съгласие. Ама дали ще продължат сериала никой не знае. Аз пък бях чул че Хаус ще е само половин сезон преди да свърши. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Tuesday, April 29th 2008 04:00 am FOX House TBA (04x13) |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 593 Статус: Офлайн ![]() |
сериозно ли на 29.04.2008 ще излезе 13 серия от 4 сезон
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Още епизоди ще има ли този сезон? Или чак на есен? Edit: видях, че почват април месец. Ще ги карат ли до края или ще са само няколко? Този коментар е бил редактиран от KALBI на Mar 20 2008, 02:00 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-November 07 Град: sofia Потребител No.: 51 995 Статус: Офлайн ![]() |
вижте какво намерих. според тази информация нов епизод е трябвало да има на 24 март-http://www.fox.com/schedule/
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-November 07 Град: sofia Потребител No.: 51 995 Статус: Офлайн ![]() |
YESS ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 31-January 07 Град: Tyrnovo Потребител No.: 4 625 Статус: Офлайн ![]() |
В трейлъра казват за 4 нови епизода подред... Сега ми е интересно това 4 епизода за 1 вечер ли са или 4 седмици подред?
|
------------------------------------ *Lost*One Tree Hill*Prison Break*Drive*Two And A Half Men*Rome*4400*
*Dexter*South Park*Heroes*The Tudors*Jericho*The Dresden Files*Eureka* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 18-September 07 Потребител No.: 43 540 Статус: Офлайн ![]() |
house е подписал за още цели 6 сезона няма такова нещо че е последен сезон
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн ![]() |
Това къде го прочете? /питам преди да съм се разкрещял от кеффф! ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 394 Статус: Офлайн ![]() |
Хаус 5 сезон на 2 септември излиза в САЩ - статията в стандарт http://paper.standartnews.com/bg/article.p...;article=236870 ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 01:48 PM |