subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-November 07 Град: бургас Потребител No.: 50 488 Статус: Офлайн ![]() |
Доколкото знам,образа на Хаус не е измислица. Съществува такъв лекар, от който е вдъхновен целият сериал. А относно случеите с които се сблъсква д-р Хаус сигурно са "поукрасени",но това му е интересното на сериала както и диалога. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн ![]() |
A аз доколкото съм осведомен има тема за дискусий Рочестър... Мерси за Буквите....
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 24-October 07 Потребител No.: 47 903 Статус: Офлайн ![]() |
I finaly have a case of lupus ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 22-February 07 Град: София Потребител No.: 12 699 Статус: Офлайн ![]() |
Въпросът : 'Защо House M.D. е интересен и интригуващ сериал?' Всеки да си отговори сам. В крайна сметка мен ме забавлява невероятно всеки път щом си го пусна, а идеята на тези сериали е да забавляват и да печелят популярност=рейтинг=пари. Който не гледа сериали, посветени на тема медицина, по-добре да не коментира. Само сравнете с Grey's Anatomy или E.R. - гади ми се всеки път щом на телевизорчето светнат личицата на нагласените манекенчета и изкуствените им диалози лъснат с неподправената си тъпота, защото има вече няколко хиляди сезона и личният им живот не би могъл да стане много по-интересен, освен ако не се кръстосват всеки с всеки - като в Дързост и Красота... Този коментар е бил редактиран от DeMoNiAc на Dec 1 2007, 10:15 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 22-February 07 Град: София Потребител No.: 12 699 Статус: Офлайн ![]() |
аре по-бърже че ми се гледа стига си драпахте мъдете Ами сега ако бях до тебе в селско-окръжния компютърен клуб на чичо Генчо с 4 машини 286, щях да те издрапам здраво ако не беше на 14 години и да имам проблеми с локализирането ти над 1,40 м височинка ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от DeMoNiAc на Dec 2 2007, 06:09 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-September 07 Град: Разград Потребител No.: 43 948 Статус: Офлайн ![]() |
Някой мойе ли да ми каже от къде мога да разбера кога трябва да излезе новият епизод на д-р. Хаус.
|
|
|
|
|
plambi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Доколкото прочетох, преди януари няма да излъчват епизоди. Съобразяват се с невъзможността на Real да превежда, ![]() ![]() Слухове за броя на сериите много, факти малко. Още 3 били заснети... нямало да има повече... бла-бла. A 9-ти епизод беше страхотен! Хаус пак бе на гребена на вълната с игричката за номер 13. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 378 Статус: Офлайн ![]() |
Еми май няма да има нови серии до 28 януари.Някакви такива информации четох досега. :|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Virtual ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 97 Регистриран: 12-April 07 Град: Philippines Потребител No.: 23 025 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси. Не можах да намеря кога ще е следващият епизод.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-September 07 Потребител No.: 44 716 Статус: Офлайн ![]() |
Е все пак остави номер 13 ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-September 07 Град: Разград Потребител No.: 43 948 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря, за инфото.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-December 07 Потребител No.: 53 758 Статус: Офлайн ![]() |
дайте линк за сезон 4 епизод 9 моля ви
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 5-December 07 Потребител No.: 53 815 Статус: Офлайн ![]() |
ехааа на 28 януари иам РД и Хаус тогава суперррр
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-March 07 Град: Sofia Потребител No.: 16 157 Статус: Офлайн ![]() |
Никой не отрича, че може да има такива случаи - ставаше дума за начина по който диагностицират и третират пациентите и най-показателна за това е последната реплика на автора на книгата - "В реалния живот Грегъри Хаус щеше да бъде в затвора" ![]() всъщност Хаус е прототим на Шерлок Хоумс. Фамилиите са им сходни, и двамата са пристрастени към лекарства/наркотици и двамата са музикални и свирят на някакъв инструмент и двамата си имат по един Уотсън/ Уилсън, и двамата разрешават загадки |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 10:38 PM |