subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 16 2008, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Имат нужда от редакцийка. Мързи ме да изреждам всички глупости, затуй един прозаичен пример: Цитат {115288}{115394}Когато древните войни воювали|за обединението на Япония. {115398}{115512}Единственият, който оцелял|накрая, се казвал Ноунага. Дръжки! Ода Нобунага Останалите грешки си ги търси сам. Цунки, гунки, мунки и дарадонки! P.S. Въпросното издание си го записвам с английски субтитри. Just F.Y.I. Хау! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 16 2008, 06:56 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Имах намерение да има правя основна редакция на тези субтитри, но няма да стане в обозримо бъдеще.
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th December 2025 - 07:35 PM |