subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 15 2007, 06:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн |
Всичко се води от "печалбата" като гледам ... Ами нормално ... Кой какво печели си е негов проблем ... Както виждате "по горе" печалбите са най различни ... До aвтора на темата: Пич сверяваш си мислите ли ? Ами прав си ! Повече идеалисти ... по идеално ... за нас консуматорите Не , че и аз не съм от идеалистите ... ама се мъча повечко да консумирам ... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 15 2007, 06:45 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Apr 7 2008, 01:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 21-March 08 Град: Valencia Потребител No.: 65 958 Статус: Офлайн |
Като цяло седмото изкуство е това което те даравя с това което нямаш в наши дни! Било то мечти да забиеш най-красивата мадама в училище, да удариш от лотарията джакпота, да посетиш остров Таити, да намериш мястото сред хората и да изпъкнеш с дадени умения и т.н. и т.н. Всичко това го има във филмите и е направено, като на филм. Когато човек е отегчен, изморен или просто иска да се разсее малко, да седне с приятелката си, да се депресира още повече (в тежък момент), да се разсмее, да помечтае, да влезе(във самия филм) и да се почуства почти участник през тези 2 часа или просто да се наслади на стара класика, която е гледал 100 пъти или на най-новата комедия рекламирана от седмици, то той си пуска филм. За да вникне в смисъла на филма(бил той с английско, испанско, френско, италианско аудио), са му нужни субтитри! Всичко това става благодарение на преводачите! Всички ние оценяваме това, макар да не го показваме често, а даже и някой от нас(само потребители/консуматори) прекаляват с постоянното искане и нетърпение. Мен също ме дразнят, но хората са различни. Така сме устроени. Всички вие се занимавате с това като хоби и когато намерите време и това е най-красивата част във вашето дело. Според мен вие по-скоро сте мечтатели, от колкото идеалисти. Сега ми изплува заглавието на една книжка, която съм чел като детенце - "Продавач на надежда" на Джани Моранди (за автора не съм напълно убеден). Приликата с вашето поведение и инициатива са изключително близки. Пожелавам ви все така да ни радвате с добрите си и понякога не толкова добри преводи, като радвате хиляди души с вашите дела! Вярвам, че радвате и себе си и близките хора около вас. Макар да си мисля, че до някаква степен влияе негативно на личния ви живот. Какво печелите?! Предполагам, че нищо! Незнам дали този труд ви се оценява реално! Незнам дали не ви писва в даден момент да вършите нещо за някой, като той не е направил нищо за вас. Незнам дали всички ще се съгласят с мен, но удовлетворението което може да ти даде даден филм с превод в определен момент е незаменимо! Незнам дали всички, които гледат филми всеки ден с ваши субтитри осъзнават колко труд и време се влага за направата им. Предполагам и се надявам, че да! Със сигурност обаче знам едно: Страхотно е чувството когато се размееш от сърце на някоя добра комедия или напълниш очи със сълзи на една сериозна драма и ревнеш като малко дете. Разтоварването е несравнимо! Благодаря ви от името на всички! Този коментар е бил редактиран от Vincent_Hana на Apr 7 2008, 09:19 AM |
|
------------------------------------ Всичко идва, за да си отиде! Остава само спомена за това, което е било и никога няма да се върне. |
|
|
|
|
Apr 7 2008, 10:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 14-June 07 Град: Я здесь! Потребител No.: 33 532 Статус: Офлайн |
Удоволствието да го пуснеш на жена си с хубави субтитри! Прочее това за мен е основната причина да напиша субтитри за някой филм. Оказа се, че има много хубави филми които Жената не е гледала, а пък руския език не е от силните й (само да вметна, че тя владее други 3). Та за това си играя сега със SubtitleWorkshop-a. п.с.: BestRipper - дай едно кръгче с Ферарито ... А и може някой да почерпи, е поне се обещаваме ех от кога чакам |
|
------------------------------------ Нужно быть действительно великим,
чтобы суметь устоять даже против здравого смысла. - Ф. М. Достоевский |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th November 2025 - 09:44 AM |