subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 30-July 10 Град: Варна Потребител No.: 114 370 Статус: Офлайн ![]() |
Видях го, хареса ми ! малко изтъркан от към действия и чесно казано и от към сюжет, но вярвам, че ще компенсира в бъдеще и с двете, а и акьорската игра не е лоша,все пак Бен от Лост е тук и пича който игра в "Чужденецът"/ а.к.а Outlander/
|
------------------------------------ Inter arma enim silent leges - по време на война, законите мълчат "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
От сценариста на Мементо, Черният рицар и Опасно безсъние определено очаквах много по-оригинална история. Не ми хареса пилотния епизод. Ама хич... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
foxbg, все пак е набъркан Джей Джей Ейбрамс, а той си има една представа как да изглежда Бен ![]() Пилотката не беше чак идеално зле, но и аз очаквах повече. Този коментар е бил редактиран от StraightEse на Sep 23 2011, 03:19 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
Обявявам го за най-скучния пилотен епизод до сега, който съм гледал този сезон.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
Явно всички сме прекалили с очакванията, но не е чак толкова зле. Сериалът има потенциал. Ще видим по-нататък как ще се развие. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Мен пък ми хареса. Скоро ще изгледам 2-ри епизод и тогава ще пиша пак. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Гледах ги и двата - харесаха ми. Определено влиза в сериалите, които ще се следят. Не е нещо супер оригиналано, но двамата актьори страшно ме радват. Пък и Нолан и Ейбрамс са намесени, тъй че ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Сюжетът развива ли се към по-добро и по-интересно? ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 02:50 PM |