subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
 subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
|      | 
|  CSI Дискусии, All CSI Shows | 
|  Oct 29 2007, 09:36 PM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 20-February 07 Град: Торонто/Варна Потребител No.: 11 435 Статус: Офлайн  | Спокойно! CSI също са решили да пропуснат миналия четвъртък.   Пети епизод ще бъде излъчен на 01.11.2007 Ами тогава кой епизод даваха миналия четвъртък, защото знам, че даваха CSI, току що го проверих в програмата, но кой е бил епизода, не мога да кажа. | 
| ------------------------------------ | |
|  | |
|  Oct 30 2007, 03:38 AM 
                                 Коментар

| |
|  Homo vulgaris    Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн  | 
                                Нямам представа за какво говориш. Факт е, че последният епизод ("The Case of the Cross-Dressing Carp") беше излъчен на 18.10.2007г., а следващият ("The Chick Chop Flick Shop") предстои да бъде излъчен на 1.11.2007г. В коя програма си проверявала? | 
|  | |
|  | |
|  Oct 31 2007, 01:28 AM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 20-February 07 Град: Торонто/Варна Потребител No.: 11 435 Статус: Офлайн  | Нямам представа за какво говориш. Факт е, че последният епизод ("The Case of the Cross-Dressing Carp") беше излъчен на 18.10.2007г., а следващият ("The Chick Chop Flick Shop") предстои да бъде излъчен на 1.11.2007г. В коя програма си проверявала? Ами в тукашната CTV, живея в Торонто и тук го дават всеки четвъртък и миналия четвъртък даваха епизод от CSI, само дето не можах да го гледам и не знам кой е. | 
|  | |
|  Oct 31 2007, 01:47 AM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 20-February 07 Град: Торонто/Варна Потребител No.: 11 435 Статус: Офлайн  | 
                                Ето ТОЗИ епизод не съм го гледала, може ли някой да каже кога е излъчен, това е последният, който е в сайта на CBS. P.S. Моя грешка, това е от 7 сезон...   Този коментар е бил редактиран от alexabg1 на Oct 31 2007, 01:58 AM | 
|  | |
|  Nov 1 2007, 07:16 PM 
                                 Коментар

| |
|  -=Quizat Haderach=-    Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн  |  http://www.koboldwatch.com/products/rattra...irling_moss.htm Някой от Ф1 феновете може ли да си го позволи? Следовател Хоукс носи такъв в 5та серия на CSI:NY. За мен този сезон на CSI:NY започва най-интересно от всички CSI. | 
|  | |
|  Nov 2 2007, 12:12 PM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 14-May 07 Град: София Потребител No.: 29 486 Статус: Офлайн  | 
                                някой знае ли дали има сборен торент с музиката към CSI NY, защото е страхотна   За съжаление аз не откривам нищо   Този коментар е бил редактиран от brazilka на Nov 2 2007, 12:12 PM | 
|  | |
|  | |
|  Nov 2 2007, 12:33 PM 
                                 Коментар

| |
|  ( . Y . )    Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн  | 
                                Бахти часовника, 10 бона   А е толкова грозен...   | 
| ------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост. | |
|  | |
|  Nov 23 2007, 10:25 AM 
                                 Коментар

| |
|  -= RETARD =-    Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн  | 
                                Не съм много очарован от 08х08    Много често започнаха да правят такива несериозни епизоди   | 
| ------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! | |
|  | |
|  Nov 24 2007, 08:54 AM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 1-May 07 Потребител No.: 26 006 Статус: Офлайн  | 
                                Серияла взе да затъпява все повече и повече. Не мога да се сетя епизод от 8-ми сезон, който да ми е харесал. Аз ли съм се извратил нещо или и на вас ви се струва, че е по-лош (меко казано) от предните сезони?
                                 Този коментар е бил редактиран от Pyce на Nov 24 2007, 08:55 AM | 
|  | |
|  | |
|  Nov 24 2007, 09:43 AM 
                                 Коментар

| |
|  Starfuckers Inc.  Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн  | 
                                Така е, яко го сбозиха. Аз вече нямам желание да го гледам, пък да не говорим за превод... Но така е - не може осем сезона да са успешни... | 
| ------------------------------------  | |
|  | |
|  Nov 24 2007, 10:33 AM 
                                 Коментар

| |
|  -= Новак =-  Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 1-May 07 Потребител No.: 26 006 Статус: Офлайн  | 
                                За това, зареждам си от първи до седми сезон, кликам "random" и зяпам.   ПС: Превел съм около 50% от осма серия и съм много отегчен вече. Мисля да приключа за днес. Този коментар е бил редактиран от Pyce на Nov 24 2007, 10:36 AM | 
|  | |
|  | |
|  Nov 24 2007, 10:49 AM 
                                 Коментар

| |
                                Колко време мислиш, че е бил вътре? (във фризер) Най-малко няколко часа. Времето, изложен на екстремален студ, е трудно да се определи физиологически. Защо не ме уведомиш, като омекне и да започнем да го режем. Просто ще чакаме да се размрази? Какво искаш да направя, да го вкарам в микровълновата ли?           Този коментар е бил редактиран от Pyce на Nov 24 2007, 01:07 PM | 
|  | |
|  | |
|  Nov 25 2007, 02:15 PM 
                                 Коментар

| |
|  -= RETARD =-    Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн  | 
                                Все си мисля, че ако направят някой епизод, в който убиецът се е измъкнал от предни епизоди, ще е много добре. Например винаги съм искал Уорик да открие убиецът, който беше застрелял някакъв тип в асансьор и му беше сложил монета на челото. Това е епизод от първите сезони. И бях много разочарован, че не му направиха продължение в някой от следващите сезони (като например "убиецът със синята боя" /любимите ми два епизода/). Но ще видим как ще продължат, засега наистина 8-ми сезон няма какво да покаже. С изключение на първите 2-3 епизода. Но както каза Stone: "Но така е - не може осем сезона да са успешни..." Дано с течение на сезона да го пооправят малко    | 
| ------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! | |
|  | |
|  Nov 25 2007, 09:44 PM 
                                 Коментар

| |
|  Дърта вещица    Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн  | 
                                Аз мисля, че това ще е финален за сериала сезон, най-много до 9 да ги докарат, изчерпа се някак си, пък и все пак има и Маями, и Ню Йорк, които да запълнят неговата ниша.

| 
| ------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008... | |
|  | |
|  Nov 25 2007, 11:12 PM 
                                 Коментар

| |
|  бет аз иртитбус    Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн  | 
                                Моето мнение е, че този сезон CSI:NY дръпва най-силно измежду трите. Първите няколко епизода бяха изключително обещаващи. Има всичко, което бих търсил в един CSI сериал - завързана кримка, свеж хумор, съвременни технологии, умерени заигравания на ръба на фантастиката и разбира се - червена сюжетна нишка, която да обвързва епизодите (333).  Сезонът на CSI Miami също не е лош, наблягайки върху традиционните за него ценности - лични взаимоотношения, семейни драми, емоционалната обвързаност между Ейч и роднините на жертвите (особено ако са деца). Мен точно това ме привлича - личният момент. Но ако още един цял сезон се акцентира само върху такива неща, накрая сериалът ще се превърне в сапунка. Последните няколко епизода като че ли започнаха да достигат нивата от предишния 5 сезон, който ми се струва най-силен от всички. | 
|  | |
|      | 
|   | Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 08:28 PM |