subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
lady.di, ЯвноОтвори! все пак са се договорили за заплащането с Джорджа Фокс ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, тъкмо вчера четох, че скоро ще видим лебедовата й песен ![]() |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам вие какво мислите, но на мен ми се струва, че или има много голям гаф в този епизод с ръката на Сара, или аз не съм видял нещо, но го гледах три пъти. На макета и после, когато Натали я затисна под колата й заклещи дясната ръка, а след това, когато Сара се давеше й беше затисната лявата ръка ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам вие какво мислите, но на мен ми се струва, че или има много голям гаф в този епизод с ръката на Сара, или аз не съм видял нещо, но го гледах три пъти. На макета и после, когато Натали я затисна под колата й заклещи дясната ръка, а след това, когато Сара се давеше й беше затисната лявата ръка ![]() ![]() Случват се и такива неща , но аз очаквах да умре ... Хепи енда (началото в случая) не е на мода вече ... Особено ако се случи 2 пъти ... Още виждам мравките хъхъхъхъхъ Този коментар е бил редактиран от LorD DemoniC на Sep 29 2007, 07:08 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам вие какво мислите, но на мен ми се струва, че или има много голям гаф в този епизод с ръката на Сара, или аз не съм видял нещо, но го гледах три пъти. На макета и после, когато Натали я затисна под колата й заклещи дясната ръка, а след това, когато Сара се давеше й беше затисната лявата ръка ![]() ![]() Това не съм забелязала, но ми стана любопитно как успя таз' девойка крехка да домъкне Сара, да я нагласи под колата и то точно така, че да пасне според миниатюрата... А иначе по повод ръката, в момента, в който водата я заливаше и тя се мъчеше да се измъкне определено се виждаше, че ръчицата си плува свободно и че е въпрос на желания просто да я дръпне, абе нещо не го бяха доизкусурили този епизод, ама ние сме фенове, да им простим, а? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 373 Статус: Офлайн ![]() |
Stone,имам малък въпрос/може да ти изглежда глупав/.Има много думички и изрази в сериала които не са много познати.Ползваш ли някакъв речник с пояснения за тях? Поздрави |
------------------------------------ Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
kikinbal, всеки тематичен сериал си има своята терминология и се предполага, че зрителите малко или много са запознати с нея. Не схващам въпроса ти относно ползването на речник - дали аз ползвам речник като ги превеждам или дали аз съм направил пояснителен речник на термините? Ако е второто - не съм, но никога не е късно. Ако на някой не са му ясни някои термини, да пише в тази тема и ще се постаря да отговарям ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 373 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, стваше въпрос за второто. немога да пвярвам че си ме разбрал от думи написани в пространството ,а жена ми не може да ме разбере дори като говоря очи в очи с нея ![]() ще се възползвам от знанията ти лек ден |
------------------------------------ Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 7-October 07 Потребител No.: 46 049 Статус: Офлайн ![]() |
Аве хора, искам да попитам някой знае ли как се казва песента от това клипче ---> http://vbox7.com/play:7747d12f ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, струва ми се,Отвори! че сценаристите са ни подготвили нова любовна нишка, за да не скучаем, много удобно ''разведоха'' Уорик, тъкмо когато Сара си отива ![]() Този коментар е бил редактиран от Stone на Oct 8 2007, 12:32 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 5-October 07 Потребител No.: 45 742 Статус: Офлайн ![]() |
Много готини филмче. Мога да си го гледам постоянно.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн ![]() |
Аве хора, искам да попитам някой знае ли как се казва песента от това клипче ---> http://vbox7.com/play:7747d12f ? Lunascape - "Tears from the Moon" |
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 7-October 07 Потребител No.: 46 049 Статус: Офлайн ![]() |
ludoto_mimi, мн благодаря за песента търся я от доста време мн благодаря ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
А накой знае ли името на финалната песен от 1-вия епизод на 6-тия сезон от CSI: Miami (6x01) ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 10:06 AM |