subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-January 07 Потребител No.: 3 071 Статус: Офлайн ![]() |
супер як сериал
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 07 Потребител No.: 12 415 Статус: Офлайн ![]() |
evala pravia na hora kato tebe deto praviat taka che obiknovenite neprosfeteni v angl da mogat da gledat takiva iaki seriali blagodaria
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Може и да ви е смешно, но мен 16-ти епизод ме натъжи... трудно и много тъжно е да убиеш човек /или друго живо същество/ което обичаш, па и било то за да го избавиш от страданията му
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 23-January 07 Град: Svishtov Потребител No.: 2 067 Статус: Офлайн ![]() |
нещо е затихнала темичката, но да гледам последният епизод (19-ти излязъл за момента) ще драснем някое друго редле Специални благодарности към Stone ![]() |
------------------------------------ :) Една усмивка казва много неща. Усмихни се и ти :)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Мен ме впечатли края на 22-ри епизод, защо за бога Грисъм лепеше макетче?
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен го прави, за да види как мисли убиеца. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 182 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 1-May 07 Потребител No.: 26 011 Статус: Офлайн ![]() |
Stone , върха си, на мен лично 7 сезон ми хареса и с нетърпение чакам следващия сезон - дано да е скоро ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Аз лично не се изкефих от финала на сезона. Всички останали сезони свършваха без загадка за следващ, а тука вече... става като Дързост и красота ![]() max, предполагам, че има причина да оставят края на сезона отворен, защото по форумите се говори, че Джорджа Фокс (Сара) може и да не участва в следващия сезон, защото нещо не може да се разбере за заплащането с CBS и има вероятност развръзката да не е с щастлив край, ако тя реши да се махне. А относно макетния убиец ми се струва, че ще има изненади, защото не ми се връзват времевите рамки с отвличането на Сара и участието на Натали в това. Напълно възможно е тя да не е макетният убиец или поне да не действа сама. Но ще чакаме следващия сезон, за да разберем... |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 22-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 2 009 Статус: Офлайн ![]() |
На мен много ми хареса целия сезон и последните две серии особено. Още веднъж благодаря на Stone за преводите ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-February 07 Град: Bourgas Потребител No.: 10 145 Статус: Офлайн ![]() |
Блатодаря, Stone!Не мисля че Джорда Фокс ще се махне от сериала, на мен ми се струва че е бременна и затова може би ще изчезне за извесно време. Някой знае ли кога ще снимат 8 сезон
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th October 2025 - 04:13 AM |