subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Working Man =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 241 Регистриран: 11-January 07 Град: Велико Търново Потребител No.: 533 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Стоун, можеш ли да убедиш с възможно най-кратък брой изречения един човек, който си няма никаква представа от сериала, но му се гледа нещо от този тип, че именно това е сериалът, който му трябва? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Lazy, ще опитам. Екип от криминалисти разследва престъпления(предимно убийства) в нощен Лас Вегас. Екипът събира и обработва улики с помощта на най-модерните научни методи в криминалистиката. Екипът е много готин и освен чисто професионалните взаимоотношения във всяка една серия се разкрива по нещо от живота на всеки от тях, а има и малки заигравки между членовете. Грисъм е шеф на екипа и е странен чудак, който освен страстта към пъзели и загадки е и страстен ентомолог. Катрин е бивша стриптизьорка и незаконна дъщеря на един от най-големите собтвеници на клубове и казина във Вегас. Уорик е бивш комарджия, Сара - бивша студентка на Грисъм, а Грег е бивш лаборант в лабораторията по криминалистика, който се присъединява към екипа. София е бивш следовател, която е понижена и прехвърлена в нощната смяна на Криминалистиката. Доктор Робинс е съдебен патолог със страхотно чувство за хумор (мой любим персонаж). Екипът работи най-често с капитан Брас, ченге от отдел Убийства. Всеки герой е уникален и характерът му се разкрива в течение на сериите. Всяка серия е сама за себе си и в нея се разследват паралелно по 2-3 случая, понякога е само един, макар че в последния 7 сезон някои от сериите са с продължение и ако не си гледал предишната не ти става ясно. Това, което ми харесва във филма е, че в доста от случаите не ти дават всичко изплюто, а е необходимо да помислиш какво точно се е случило. Музиката е страхотна и сериалът е за малко по-интелигентна аудитория ![]() Надявам се това бързо резюме да ти помогне да се ориентираш. Ако си падаш по такъв тип сериали, вероятно ще ти хареса и Criminal Minds, който е за екип профайлъри от ФБР, които се занимават с най-извратените престъпни умове в Щатите. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Working Man =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 241 Регистриран: 11-January 07 Град: Велико Търново Потребител No.: 533 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря, започнах да го тегля. По принцип си падам по фантастиката, но гледам да съм в крак с най-доброто и от останалите жанрове. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Започнах да събирам музиката от 7 сезон - има много яки неща. Като издиря всичко ще я кача някъде ![]() Stone , върха си ! Аз срещам голямо затруднение с първите сезони , но през уикенда ще накачуля всички p2p програмки на компа и...... ![]() Lazy, изтегли си всички сезони , зареди се уикенда със семки и бонбони, и подред ги гледай като мен , гарантирам ти - ще станеш CSI фен !!! ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
Аз лично не съм доволен от 7-ми сезон, дали има 2-3 епизода да са ми харесали. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн ![]() |
Започва да става интересно, доста неясни нещица се появиха. Този колет за Грисъм в трета поред серия седи на бюрото му, май ще стане като в пиесите на Чехов - пушката от стената в първо действие гърми в трето! А какво ли ще се излюпи от какавидата? |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Още не съм гледал серията, а и като гледам май няма и да я превеждам, защото друг човек я е подкарал без да се обади... Довечера ще я изгледам и ще мисля по въпроса ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, серията поставя доста въпроси и така като гледам май и Грисъм като се върне, Кеплър ще остане. А Грисъм пак го хвана шубето да се обясни на Сара... Браво, става пак интересно! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Да ви кажа честно , Кеплър ми става все по-симпатичен !! Такъв един сдържан , сериозен /абе сухар - не пуска майтапи или задявки / , загадъчен - кой знае как ще го издокарат в следващите серии -почти нищо не се знае за него!!! И усмивката му такава една половинчата - радко срещана ![]() Интересно е дали ще се спогодят с Грисъм !!! Има много въпросителни , отговора на които очаквам с нетърпение !! Stone , моля те , не ме стряскай с такива писания , че няма да превеждаш сериала - седмият сезон си е твой !! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, симпатичен е - като персанаж е тип Грисъм. Интересно коя ли е Ейми - негова сестра, дъщеря... ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много тъпо, точно беше започнал да ми става още по-симпатичен....
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да коментирам подробно епизод 15 защото все още е съвсем "пресен" и може да разочаровам някой , който е надзърнал в темата преди да го е гледал. Според мен сериала се "пробуди" от някаква летаргия и сега с мощна сила ни поднася куп загадки, които ще разберем в следващите епизоди ! Все още не се знае Грисъм защо изпрати на Сара какавидата. Не се разбра в предната серия Грисъм какво написа на Сара. Не се знае какво има в кутията. Дааааа интересно нали? А Грисъм се завърна свеж и още по-очарователен - дали не съм пристрастена а? ![]() А Stone отново потвърди титлата CSI master !!! Благодаря ти Stone за бързите и префектни преводи !!! Този коментар е бил редактиран от elisiaelf на Feb 12 2007, 06:57 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн ![]() |
тъй като нямам нет от 2 седмици-ще си кажа безценното мнение за последните серии кат ги изгледам,което ще стане поне след още една седмица.тогава ще си едитна поста.не го трийте. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля, че убиецът с макетите е този, който снима с камерата.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 05:09 AM |