subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 3 2008, 11:46 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 373 Статус: Офлайн |
това са песничките към csi miami 6x14 "You May Now Kill the Bride" 1. в началото на епизода 2. Ерик и Калей в стриптийз клуба 3. Калей в стриптийз клуба 4. По време на ретроспекцията с танца на Кели 5. Ерик се връща в мъжкия клуб персонажи CSI: Miami Този коментар е бил редактиран от kikinbal на Apr 4 2008, 11:27 PM |
|
------------------------------------ Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях
|
|
|
|
|
Apr 4 2008, 09:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 373 Статус: Офлайн |
това са песничките към csi miami 6x13 "Raising Caine" 1. началото на епизода 2. Ерик обработвайки оръжието за съжаление само тези двете Благодаря на Влади Райчинов-той си знае защо! Този коментар е бил редактиран от kikinbal на Apr 6 2008, 01:41 AM |
|
------------------------------------ Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях
|
|
|
|
|
Apr 5 2008, 03:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 23-April 07 Потребител No.: 24 692 Статус: Офлайн |
И аз знам. И аз благодаря! |
|
|
|
|
|
|
Apr 6 2008, 01:38 AM
Коментар
|
|
това са песничките към csi miami 6x12 "Miami Confidential" 1. началото на епизода/не е клип/ 2.Райян разледва тялото Valya, щом знаеш благодаря и на теб поздрав с първата песен Този коментар е бил редактиран от kikinbal на Apr 6 2008, 01:41 AM |
|
|
|
|
|
|
Apr 6 2008, 01:48 AM
Коментар
|
|
това са песничките към csi miami 6x11 "Предрешени партизани" "Guerillas in the Mist" 1. началото на епизода за съжаление има обявена само песента в началото на епизода ако намеря и другите ще ги добавя |
|
|
|
|
|
|
Apr 25 2008, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Новия епизод на CSI не беше зле. Доста оплетена историйка. |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
May 2 2008, 04:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 14-May 07 Град: София Потребител No.: 29 486 Статус: Офлайн |
http://www.dnes.bg/article.php?cat=30&id=50995 Дали наистина ще напусне сериала следващия месец както пише в статията... Много жалко, че така се е получило. След Сара, а сега и Уорик, ще е голяма загуба за сериала |
|
|
|
|
|
|
May 8 2008, 07:48 AM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
За мен CSI:NY са на върха този сезон. С тройкаджията, а сега и таксиджията - много силни серии! Колорита на CSI:Miami, разбира се, е трудно достижим. Обаче силните моменти в CSI:LV ми се губят. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 8 2008, 07:57 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
И аз смятам, че Ню Йорк е най-добре направеният. Още началото на 4 сезон беше главоломно и досега нямат слаб епизод. Фантастика!
|
|
|
|
|
|
May 8 2008, 03:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 7-May 08 Потребител No.: 69 832 Статус: Офлайн |
Само аз ли не харесвам CSI Miami или съм останала с грешно впечатление? Според мен Лас Вегас е много по сполучлив и 2 пъти повече интелигентен,ако мога така да се изразя. Маями прилича малко на поредната американска кримка. А и Грисъм не може да се сравнява с този от Маями,забравих му името. Гладала съм 10-тина епизода от CSI Miami и не можаха да ме грабнат с нищо. Евала за преводачите на сериалчето, супер много термини има и без субтитри идва малко тегаво.
|
|
|
|
|
|
|
May 15 2008, 08:28 AM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
L2729 "Никое обречено нещо, обречено от човек, да не се откупи; то трябва непременно да се умъртви." Този коментар е бил редактиран от mitrium на May 15 2008, 08:28 AM |
|
|
|
|
|
May 15 2008, 10:27 AM
Коментар
|
|
csi miami i ny са ми фаворити сега с 4 сезон на ny направо се размазваме от кеф а за Карузо нямам думи-той и той малко говори но го прави както трябва когаато изгледах csi ny 4x19 не можех да повяравам че Г.Синийз може да говори на висок глас невороятен 4 сезон поне за сега Този коментар е бил редактиран от kikinbal на May 15 2008, 10:38 AM |
|
|
|
|
|
|
May 22 2008, 08:45 AM
Коментар
|
|
|
Ей, много жертви и голямо напрежение. Първите серии наесен ще са лудница. |
|
|
|
|
|
Jun 2 2008, 02:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 519 Статус: Офлайн |
Само аз ли не харесвам CSI Miami или съм останала с грешно впечатление? Според мен Лас Вегас е много по сполучлив и 2 пъти повече интелигентен,ако мога така да се изразя. Маями прилича малко на поредната американска кримка. А и Грисъм не може да се сравнява с този от Маями,забравих му името. Гладала съм 10-тина епизода от CSI Miami и не можаха да ме грабнат с нищо. Евала за преводачите на сериалчето, супер много термини има и без субтитри идва малко тегаво. Напълно подкрепям. Оригинала си е оригинал и винаги е най-добър. Тва "Маями" направо ми е супер смешен и адски ме дразни. На светлинни години е от класата и нивото на "Лас Вегас". "Ню Йорк" не съм го гледал, нямам и намерение. Един SCI ми стига и това е оригиналния |
|
------------------------------------ / *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* / / *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* / |
|
|
|
|
Jun 2 2008, 07:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Само аз ли не харесвам CSI Miami или съм останала с грешно впечатление? Не си само ти. От трите сериала: CSI съм гледал епизодите по 2 пъти (някои и повече), от CSI: NY съм гледал 10-ина епизода. И от време навреме си пускам някой. А CSI: Miami, просто нямам желание да го гледам, поне от това, което съм виждал по телевизията. |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 2nd November 2025 - 06:26 AM |