subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 27 2007, 11:44 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 303 Статус: Офлайн |
Здравейте на всички. Преди малко изгледах 8 сезон 6 епизод със субтитрите от сайта. Направи ми впечатление, че омешиха сериалите->става въпрос за Безследно изчезнали. За информация: http://www.ntv.bg/series/show_series.php?id=88 Айде от един да почнеш друг ЦСИ по го разбирам, ама да го смесващ със случай от коренно различен сериал малко ме озадачи.(немога да се сетя в коя серия е случая, че съм го гледал отдавна Безследно изчезнали) Почна малко бозливо 8 сезон, но след тази серия вече незнам какво са ни приготвили за следващите епизода. Дано бъдат по интересни. Довиждане и лек ден на всички. Този коментар е бил редактиран от djsimo на Nov 27 2007, 05:02 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 27 2007, 12:02 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Лек ден и на теб. ________________ ПП
Аз малко се омеших от прочетеното. А това ЦСИ ме подсеща за предстоящото омешване между ЦСКА и ЛЕВСКИ. Сезонът на сериЯ/А почна бозаво, дано никой не изчезне безследно след тази неделя. Ама това си е случай от коренно различен сериал. |
|
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 02:02 PM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Мисля, че продуцентите нарочно пускат безинтересни епизоди на CSI и CSI:Miami (в по-малка степен), за да дадат тласък на най-младия CSI:NY.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 29 2007, 02:12 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 06:11 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
За мене Лас Вегас трябваше да приключи в шестия сезон. Просто много го сбозавиха. Няма никакъв сюжет, нещо ревендж, това онова, както има в Маями и точно за това не ми омръзва, но пък в Маями много често забелязвам гафове, докато в Лас Вегас са по-редки, или поне аз не съм забелязвал. В Вегас някак случаите много обикновени станаха, няма екшън, от време на време някоя престрелка или някакви фрапиращи случаи и т.н. Не че фрапетата се срещат толкова често и в Маями. Мислил съм да загледам Ню Йорк, ма кат' видя, че нема субтитри И за него, и ми става лошо. btw същото е положението със сериала Лас Вегас, и него ми се иска да го гледам, ама кат няма субчета... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 10:11 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ааа, не съм съгласна за Лас Вегас, 7 сезон беше адски силен! И идеята за миниатюрния убиец беше много добра, сега пак ме кефи, но ето, не съм гледала вече 3 поредни серии, което значи, че не може да ми задържи вниманието вече.
Този коментар е бил редактиран от lady.di на Nov 29 2007, 10:12 PM |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 11:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Идеята за миниатюрният убиец е добра, но дадоха твърде много епизоди за него /нея/. И аз съм на мнение, че CSI е добър само до 6-ти /включително/ сезон. 7-ми и 8-ми засега, случаите ги оставят на по-заден план, а наблягат на личните взаимоотношения. Вече дори доказателствата не изследват така подробно /в смисъл не ги дават как правят разните тестова, ала-бала/. "Ще го дам на Ходжис за изследване" и в следващия кадър Ходжис тича след тях да им каже какво е открил... В крайна сметка, аз мисля, че това ще е последния сезон на този, толкова свежарски, на времето, сериал ПП: Извинявам се, че коменитирам само този сериал, но от другите два не съм гледал нито един епизод. Само някой път, ако засеча CSI Miami, по телевизията |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
Dec 6 2007, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Ауу, направо съм шокиран. Нещо напоследък много грешки виждам в епизодите на Маями. Направо не е истина какви фрапиращи глупости има. Е сега превеждам 02x07 и направо ми идва да взема да се бутам с главата в стената. Правят някакви едни такива докадки, без никакви доказателства решиха, че могат да затворят един тип. Той е извършил престъплението, ама не могат да докажат нищо (обаче, съвсем легално си ги прибират с някакви мижави доказателства), абе, така си перкат сценаристите. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Dec 6 2007, 09:24 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 18 2007, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() Баш електроженист ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 317 Регистриран: 6-October 07 Град: Мездра Потребител No.: 45 867 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "Преследването на материални блага е напълно безсмислено, щом изгубим нещата, които са най-ценни за човешкия дух." До краен предел |
|
|
|
|
Dec 21 2007, 12:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 344 Статус: Офлайн |
Аз съм фен на CSI Las Vegas Този коментар е бил редактиран от Pr0sTak3 на Dec 21 2007, 01:00 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 10:42 PM
Коментар
|
|
Егати гаврата. CSI Miami 02x14 накрая на епизода "мъртвото" момиче си мърдаше жилите на шията. Как се получава тоя номер не знам. Пък като снимат отблизо поне да не мърдат, да не дишат за момент, дразнещо е така. |
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 02:57 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 344 Статус: Офлайн |
CSI Las Vegas 8x11 кога ще излиза ?
|
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 09:32 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Информация от TV.com: ЦЪК. Занапред проверявай там. Информацията им обикновено е достоверна. |
|
|
|
|
|
Jan 3 2008, 12:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн |
It's "Rise" by Will Dailey I'm not in love I do think I have tried. It cost too much I don't have the money or the time. Caused me to fall apart once or twice It's worse can lack the beautiful mess. In a perfect world we never came Oh, we never left. You remember what we were? Do you find out what a kiss is for right before you die? (chorus) Just like when you have fallen I will be there when you rise In all kinds of weather I will be there when you rise Ohhh... I know you're disappointed It's there as long as you let yourself. I know that's important It's right when it has always been. You remember what we were? Do you find out what regret is for right before you die? (chorus) Just like when you have fallen I will be there when you rise In all kinds of weather I will be there when you rise Ohhh... It's the most peculiar feeling I don't know what's coming After we die Ohhhh...I will be there when you rise. (bridge) I will remember your pain And your fears Ohhhh Come on Come on yeah Face that fear Every moment that you are I grow up I hope to get the hang of this I bleed from six strings I let the truth fall from my lips You remember what we were, were, were? Do you find out what a kiss is for right before you die? (chorus) Just like when you have fallen I will be there when you rise In all kinds of weather I will be there when you rise Ohhh... It's the most peculiar feeling I don't know what's coming After we die Ohhhh...I will be there when you rise. 2x Ohhhh, Ohhhhh... I will be there when you rise All kinds of weather I will be there when you rise Just like you were fallen down I will be there when you rise. Ей тази песничка къде ли не я търся ама я няма никъде. От 6-ти епизод на 4-тия сезон на " Отместопрестъплението Ню Йорк" е (може и да бъркам точния еп.) Та много ме изкефи песничката и ако някой успее да я намери много ама много ще съм му благодарен. |
|
|
|
|
|
Jan 3 2008, 09:12 AM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Ето, ако имаш еМуле си я пусни Will Dailey - Rise - 3,17Mb, 9 източникаhttp://arthass.data.bg/Will%20Dailey%20-%20Rise.mp3 Този коментар е бил редактиран от `max на Jan 3 2008, 03:26 PM |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 10:11 AM |