subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Да, субтитрите имат нужда от полиране. А филмът е прекалено глазиран за моя вкус... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
По молба на Terrah правя редакцията на филма. До довършването й считайте публикувания превод като "бета" версия. Редакция: CD 1 .... CD 2 .... Приятели, съжалявам, че тази редакция тече толкова бавно. Оказа се, че има доста повече подводни камъни, отколкото си представях в началото. Благодаря на всички, които ми изпратиха предложения за корекции. Вземам ги предвид. Terrah, приготвил съм ти Word файл, в който съм описал всички грешки и техните корекции, които съм въвеждал досега. Прати ми твой имейл по ЛС, за да мога да ти ги пусна. Готов съм със забележките по първия диск. Някои от тях не съм въвел, понеже искам твоето мнение. Други директно съм нанасял в превода. Тъй като цитирам конкретни редове, засега не съм пипал тайминга, за да не омажем нещата. Обаче има доста реплики, които си плачат за обединяване. Това ще е последното, което ще направя, преди да пусна редактирания вариант. Този коментар е бил редактиран от raichinov на Nov 5 2007, 03:36 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 24-June 07 Град: Ямбол Потребител No.: 34 444 Статус: Офлайн ![]() |
Филма е наистина много добър ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Който както прецени.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:49 PM |