subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 467 Статус: Офлайн ![]() |
незнам само при мен ли има проблем но, изтеглих сериала от демоноида , там ме прати линка, и субовете от саба , но нито за една серия не вървят.данеби да има друг сериал със същото име?субовете нямат нищо общо с това което говорят в дадена серия.дано грешката да е в мен ,но силно се съмнявам.значи имах и друг такъв случай с сериала The Unit първи сезон-субовете в саба не отговаряха,бяха различни и пробвах и ги изтеглих от юнаците и всичко си дойде на място, вървят идеално.моля , дайте ми линк за субовете.иначе трябва да го трия сериала а го теглих2 седмици , от демоноид се тегли много бавно, но за сметка на това се качва много добре,направих коеф. 2 само докато го изтегля. Кажете , откъде да намеря истински субове?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
незнам само при мен ли има проблем но, изтеглих сериала от демоноида , там ме прати линка, и субовете от саба , но нито за една серия не вървят.данеби да има друг сериал със същото име?субовете нямат нищо общо с това което говорят в дадена серия.дано грешката да е в мен ,но силно се съмнявам.значи имах и друг такъв случай с сериала The Unit първи сезон-субовете в саба не отговаряха,бяха различни и пробвах и ги изтеглих от юнаците и всичко си дойде на място, вървят идеално.моля , дайте ми линк за субовете.иначе трябва да го трия сериала а го теглих2 седмици , от демоноид се тегли много бавно, но за сметка на това се качва много добре,направих коеф. 2 само докато го изтегля. Кажете , откъде да намеря истински субове? Изчакай малко ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:49 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 767 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности за хубавите преводи! :clap1: Сега и ние вкъщи ще си запълним уикенда с последните 4 епизода ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
fai_rodis, вече натиснах бутона, но исках и с думи да изразя благодарността си за възраждането на този уникален сериал и за часовете приключения по суша и море, които ми даряваш с твоя превод. ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Jun 7 2007, 09:23 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 467 Статус: Офлайн ![]() |
fai rodis,как да ги позная че са за версията от *** ?ще можеш ли да ги сложиш на първа страница при линковете за сериите? как ще ги маркираш че са за мен, в смисъл *** версия? успех, ще чакам.поздрави на всички , които се трудят за нас.
Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:42 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
fai rodis, наистина е добре да уточниш в първия пост за кои версии са субтитрите, защото така се получава кофти разминаване - даден е линк към демоно**, а субтитрите са за някаква незнайна (поне за мен) версия. Аз също теглих от демоно** и ще чакам да ги качиш, за да изгледам всичко накуп ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:49 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн ![]() |
fai rodis, наистина е добре да уточниш в първия пост за кои версии са субтитрите, защото така се получава кофти разминаване - даден е линк към демоно**, а субтитрите са за някаква незнайна (поне за мен) версия. Аз също теглих от демоно** и ще чакам да ги качиш, за да изгледам всичко накуп ![]() Oпределено няма да изпиташ разочарование. fai rodis Огромно и почтително благодаря (по-добре късно отколкото никога ) Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:49 PM |
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Уточних ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:48 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
Аз предлагам да направите едно архивче с всички преводи и да го метнете на сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
fai-rodis здравей,браво за бързата реакция че качи субките за демоноид версията но,както препоръчваш суб за 6 та серия да се дръпне от bgsh** нестава. ходих там и там има само 2 файла и то avi за 6 та серия.просто субфайл няма. много ама много те моля , измисли суб за 6 та серия,7 и 8 са си точни ,иначе става " чисто ново палто без ръкави", имам всичките 8 серии а нямам субки за 6 та .сигурен съм че ще измислиш нещо,айде поздрави на всички в къщи.
Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:48 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи качих пълната шеста серия в демоно**, дала съм линк в първия пост ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:48 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Давам, ама не ще ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сериалът с превода на fai_rodis се появи и в ***.
Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Feb 9 2012, 02:50 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
fai_rodis, хиляди благодарности за превода на този филм. ![]() ![]() Оставих си последния филм за десерт. ![]() Благодаря! |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 09:33 PM |