subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Искам да се извиня за голямото забавяне на субтитрите. След едно от обичайните внезапни спирания на тока в Бояна един от харддисковете ми отказа и за пореден път изгубих цял превод на филм и не само. В момента превеждам всичко наново, но ще ми отнеме още малко време. Надявам се да свърша до събота. ![]() лелеее УЖАСТ! вари се разправяй с тия от тока! нали там до 3 дена ако идеш и нещо плащат ли там ко беше ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 232 Статус: Офлайн ![]() |
дими, дай знак че не си ги отеб*л тия субтитри, че специално си чакам твойте, не ми се гледа този филм с други букви. данке. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-October 07 Потребител No.: 45 440 Статус: Офлайн ![]() |
Добро филмче, благодаря за субтитрите ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода. Едно уточнение. Тази гара която се споменава във филма на доста места. http://en.wikipedia.org/wiki/Waterloo_station Не е ли прието да се изговаря на български език "Ватерло". |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th September 2025 - 04:55 AM |