subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Hidden Palms Изпълнителен продуцент: Кевин Уилямсън Година: 2007 Жанр: Драма / Криминален Държава: САЩ Времетраене: 43 минути/серия TV.COM IMDB CW.COM Източник: Линк! Джони Милър беше щастливо 15 годишно момче с добри оценки и стая пълна със спортни трофеи, до онази кошмарна нощ преди една година когато баща му се самоуби. Сега Джони живее сюреалистичен живот в слънчевия Палм Спрингс заедно с майка си и вторият и съпруг. На пръв поглед Палм Спрингс е красив град пълен с почивни курорти, голф игрища и плувни басейни. Но когато Джони започва да научава тайните, които се крият под повърхноста, той и семейството му започват да се питат: Колко добре познаваш човека който живее в съседство с теб? Една част от актьорския състав вече ни е познат от различни сериали! Ето ги и тях подредени в последователност със снимките! Тайлър Хендли в ролята на Джони Милър - Участвал в първи сезон на The O.C. Майкъл Касиди в ролята на Клиф Уайът - Участвал в сериала The O.C. като мимолетна връзка на Самър! Амбър Хеард в ролята на Грета Гейл О'Грейди в ролята на Карън Харди Д. Мофет в ролята на Боб Харди Шарън Лоурънс в ролята на Тес Уайът Теса Томпсън в ролята на Ники - Участвала във втория сезон на Veronica Mars! Елари Портърфайлд в ролята на Лиза Уитър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Старт! Този коментар е бил редактиран от tato на Jul 5 2007, 12:29 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-February 07 Потребител No.: 13 355 Статус: Офлайн ![]() |
Кога трябва да излезе осми епизод, мислех, че ще е днес? Някой има ли линк?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 62 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Човешко е да се греши, но работата отива на зле, когато гумата свършва преди молива.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 30-January 07 Град: Ловеч Потребител No.: 4 427 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 3-February 07 Град: Варна Потребител No.: 5 637 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам откъде се е разпространило мнението че епизод 8 излиза на 18-ти юли. Епизодът вече е излъчен, но все още никой не е качил рилийз. Който все още продължава да държи че епизодът ще бъде излъчен на 18-ти моля да направи справка със сайта на телевизията: http://www.cwtv.com/. А относно това кога ще бъде качен рилийз, надявам се да е скоро, защото сериала е супер добър. Този коментар е бил редактиран от tunyo на Jul 5 2007, 04:05 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-July 07 Потребител No.: 35 220 Статус: Офлайн ![]() |
първия сезон е само от 8 епизода правилно ли съм разбрала? и ако има достатъчно рейтинг ще се записва и втори сезон така ли е?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-February 07 Потребител No.: 13 355 Статус: Офлайн ![]() |
Епизодът наистина е излъчен. Вижте и тук http://www.tv.com/hidden-palms/second-chan...74/summary.html |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 3-February 07 Град: Варна Потребител No.: 5 637 Статус: Офлайн ![]() |
Интересното е, че навсякъде в интернет пише че епизодът е излъчен, но никъде ж глобална мрежа не е качен нито един рилийз. Също така в търсенето на нещичко относно новия епизод, открих един сайт(не от най реномираните, както разбрах по вида му) в който сайт като информация е записано цитирам: Broadcast: 2007-07-04 Production No.: 108 Episode Overall No.: 8 Episode Type: Regular Episode Или този сайт е ужасно изостанал с информацията си, или CW правят някакъв стратегически ход с цел повишаване на аудиторията и се правят на ударени че серияла свършва. Аз лично много се надявам да е второто. ![]() П.С. сайтът е:http://www.episodeworld.com/episode/219916 за да се уверите сами. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
В tv.com съм забелязал, че не е актуална информацията.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-January 07 Град: Сопот Потребител No.: 932 Статус: Офлайн ![]() |
Season 1, Episode 8: Second Chances Original Air Date: 18 July 2007 |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-June 07 Потребител No.: 34 924 Статус: Офлайн ![]() |
Някой знае ли , ще има ли скоро субтитри за 6 и 7 ми епизод , никой никаква информация не дава .
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са излезли вече. Може да се намерят в коментарите към торентите на 2-те серии в Замунда А относно датата: това което си написал е оригиналната дата, но CW пускаха по 2 серии на седмица и затова датата на последния епизод се изтегли с 2 седмици по рано: 4-ти юли. Явно има някъкъв глобален проблем с рилийза, аз само така си го обяснявам. Този коментар е бил редактиран от tunyo на Jul 6 2007, 12:05 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 30-January 07 Град: Ловеч Потребител No.: 4 427 Статус: Офлайн ![]() |
Сигурно ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Субтитри има, но са отвратителни. От 2-3 дена упорито разни потребители се опитват да ги качат тук, но за щастие успявам засега да им пресека мераците. Ако някой реши да гледа епизоди с тях - нека си ги гледа, но не ги изтъквайте, защото не си струват. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мързеливец! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 214 Регистриран: 28-April 07 Град: София! Потребител No.: 25 444 Статус: Офлайн ![]() |
Ще заявя отново и за последно! Започнах работа и времето ми за работа пред компютъра и превод на филми/сериали е доста ограничено! Когато ми е възможно ще завърша сериите, които пък бърза, както каза Sisq0 - "разни потребители" правят разни преводи, тъй че... Всеки има личен живот и трябва да се препитава някак... Надявам се, че този път сте ме разбрали правилно! |
------------------------------------ Just so... lazy!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd September 2025 - 08:59 PM |