subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
| gospodja |
Feb 5 2007, 04:05 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Албена,вчера гледах Вкусът на убийството в твой превод.Много ми хареса.Благодаря за положения труд.Чудесен превод!
|
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2007, 08:29 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 305 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2007, 11:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Завърших и последният 6-ти епизод на филма и прикачих субтитрите в първия пост. За мен беше удоволствие да превеждам този чудесен филм. Приятно гледане Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 11 2012, 02:56 AM |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 12:49 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн |
Благодаря за страхотният превод на този хубав филм!!!Надявам се да продържаваш да ни радваш с перфекният превод на филми!!! |
|
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
|
Mar 4 2007, 02:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Започвам подмяна на съществуващите качени тук в темата субтитри с тези от сайта.
|
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th February 2026 - 04:09 PM |