subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
*ба що мъка има по тоа свет...
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Няма да е лошо вече да се намери някой, който да преведе този филм ![]() Погледни първия пост на първата страница на тази тема ТУК и ще намериш вече преведените събтитри. Ако релийзът, който имаш, не съвпада, отиди в Сайта , където се качват субтитрите (това тук е форумът на сайта), и си потърси за твоя релийз в търсачката. Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Aug 4 2007, 12:06 PM |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-August 07 Потребител No.: 40 251 Статус: Офлайн ![]() |
мерси
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 29-January 07 Град: Варна Потребител No.: 3 751 Статус: Офлайн ![]() |
Хора за този релийз Live.Free.or [Die Hard 4] 2007.DvD.XviD.Ac3-FxM кои субтитри да ползвам?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-January 07 Потребител No.: 3 818 Статус: Офлайн ![]() |
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=5573 - в архива има версия за 1 диск, ако фреймрейта е същия, би трябвало да паснат. Но отсега да знаеш - това е вероятно най-скапания рилийз, излизал до момента. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн ![]() |
Едит: :clap1: Ми, не обичам рекламни клипчета за това как тегленето от интернет е равностойно на кражба на автомобили и бля-бля-бля, направо за електрическия стол...
Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 9 2012, 08:08 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн ![]() |
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.PAL.DVDR.BG.SubS-нещо много си орязал сорса на това двд
Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 12:29 PM |
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва Nordic двд-то ли е? Тия лумпени как може да изрежат ДТС-а, още ме е яд... ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
По-големи лумпени от скандинавските лумпени са само българските лумпени!
|
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
В ScT има Release Date.: 23.09.2007 Cine Date....: 27.06.2007 Runtime......: ca 128 Min. Genre........: Action FSK..........: 16 Source.......: DVD9 Format.......: DVDR PAL Audio........: English AC3 5. Live.Free.Or.Die.Hard.PAL.DVDR-TRG, в нашите тракери естествено махат всякакво инфо от групата, все едно те са го рипвали... Но в коментарите за торента пише, че е nuked, [NUKE] Live Free Or Die Hard PAL DVDR TRG [mislabeled.r5_custom.sub]. Все пак, тамошната версия е 4.41ГБ, а тази по-горе само 4ГБ. Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 9 2012, 08:08 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Демек, пълно ![]() ![]() |
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Мхм, явно е доста рано още за истинско и добро ДВДР. А и в БГ ще му орежат и бонусите сигурно само, за да се побере на ДВД5 ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.DVDRip.x264.AC3.iNT-BKL | Синхронизация - Bobo-ID
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще гледам тази седмица да отделя време и на UNRATED версията.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 01:38 PM |