subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 11-July 07 Град: Свищов Потребител No.: 35 930 Статус: Офлайн ![]() |
Абе хора напълно ли сте сигорни че няма да има 2 сезон като видях как свърши 8 серия.............................. не беше края който очаквах.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-January 07 Град: Dobrich Потребител No.: 4 211 Статус: Офлайн ![]() |
Е, нямам думи. Точно пък такъв край въобще не очаквах. Това значи, че трябва да има още един сезон поне, защото е наникъде иначе. А интересно се развиха нещата в тая серия... А някакви новини все пак, ше има ли последно или няма да има още един сезон?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Те всичките спрени сериали са със смотан край, защото нищо не се знае може пък и да изкочи продължение.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Преди време имаше още един хубав сериал Vanished. И него го спряха.Искрено се надявам да има и други сезони.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 326 Статус: Офлайн ![]() |
Поне като правят сериал да го правят завършен. Не мога да разбера защо всички сериали трябва да бъдат в няколко сезона
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Поне като правят сериал да го правят завършен. Не мога да разбера защо всички сериали трябва да бъдат в няколко сезона Ами щото е по-интересно, ще видим след време, ако решат да го продължат ще е добре Но за съжаление, засега, поредният завършен интересен 1-ви сезон, след "Day Break", Surface", "Jericho", "Invasion", и куп други |
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Току що изгледах и аз последният епизод. Страшно е интересен и направо съм възмутен, ако наистина това ще е последния епизод. Ако все пак някой има информация за евентоалното продължение моля да пише тук.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 21-March 07 Град: София Потребител No.: 19 798 Статус: Офлайн ![]() |
Някой знае ли от къде може да се свали целия сезон . От една седмица се мъча да събера епизодите и не успявам . Останали са ми първи , втори , трети и четвърти епизод .
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
в замундата пробва ли аз от там съм теглил всичките
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 139 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко! Лишиха ни от още едно добро сериалче ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Днес започнаха да го дават по телевизията. Първа серия ми направи добро впечатление. Ще помоля някой да даде линк за сваляне, или който има възможност да го качи на някой Бг тракер, защото връзките дадени в темата за превод нямат сийдъри, а тези от мининова не тръгват. Тук-там се намира из чуждите тракери, но с по един двама сийдъри и скоростта е трагична. Благодаря предварително на отзовалите се.
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 08:29 PM |