subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 10-July 07 Град: mysql Потребител No.: 35 840 Статус: Офлайн ![]() |
Филмчето си е супер ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 16-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 18 684 Статус: Офлайн ![]() |
Тази актриса която се появява в последния епизод Шанън ... много ми е позната от некой сериал или филм... можете ли да ми кажете как се казва...
|
------------------------------------ The only real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes. - Marcel Proust Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а погледът с нови очи. - Марсел Пруст |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 16-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 18 684 Статус: Офлайн ![]() |
вярно, жената на този шерифа.. мерси
|
------------------------------------ The only real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes. - Marcel Proust Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а погледът с нови очи. - Марсел Пруст |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Чудя се как е точно репликата в началото "Светът ще трябва да ни приеме" на английски?
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
"The world will have to deal with us" Може да се преведе и като "Светът ще трябва да се разправи/справи с нас", но сметнах това, което съм написал, за по-приемливо, с оглед на цялата история. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси мого. Превода ти е бърз и отличен. На мен просто ми трябваше израза на английски. Междо другото много се кефя някой като ми каже, че по БТВ ще дават някакъв нов и готин сериал аз да отговоря, че вече съм на 4-тия му сезон. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси мого. Превода ти е бърз и отличен. На мен просто ми трябваше израза на английски. Междо другото много се кефя някой като ми каже, че по БТВ ще дават някакъв нов и готин сериал аз да отговоря, че вече съм на 4-тия му сезон. ![]() Те пък намериха кога да го дават. Всяка неделя в 23 часа, че кой ще седи да го гледа по това време?? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 10-April 07 Град: Los Angeles , California Потребител No.: 22 731 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
То докато стигнат 4 сезон и както е запланувано да го дават само неделя ще има да го гледаме до другото лято ![]() Аз чакам с нетъпение 9 епизод от сезон 4 който ще излезе в понеделник сутринта (мисля че тогава излизат епизодите ако не се лъжа) ![]() |
------------------------------------ "Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Те пък намериха кога да го дават. Всяка неделя в 23 часа, че кой ще седи да го гледа по това време?? Аз пък съм супер доволен, че ще го дават един път в седмицата и времето ((поне за мен) е идеално (не всяка неделя де). Дано се намери някой да рипва от ТВ-то, защото няма всяка неделя да успявам да го гледам ![]() Страхотен първи епизод със страхотен дублаж ![]() Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Aug 12 2007, 10:56 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
Доста интересно завърши последният епизод (4х10) . Според вас на кого служи способността на Кайл - на движението на Джордан Колиър или на тези, които искат да го унищожат. И дали тези, които изпратиха 4400-те, искат всички да вземат промицин, както проповядва Джордан?!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен Джордън си е противоречив герой, но мисля че Кайл е използван от гадните хора от бъдещето.Следващата серия ще отговори на много въпроси, но и ще зададе нови.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн ![]() |
И лошото момиче ( Изабел) пак ще е в играта :clap1:
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Имам подозрения, че тя може вече да не е лоша.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 12:37 PM |