subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Добър епизод, 4400 набира сила Не мисля, че Изабел ще си загуби способностите Новате шефка изглежда, някак си странна И това за Кайл беше страхотно измислено Радвам се, че се завръща на пълни обороти |
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
аз пък съм разочарована. в едната серия тийн със способонст, в другата дете, в третата сигурно ще е бебе. харесваше ми този сериал, щото беше различен, дори и в кастинга - главната героиня през цялото време си ходи с тъпа прическа. това за способността на Кайл е добре измислено, но тая секта... може заради Heroes да не ми харесва толкова сериалът вече, не знам. въпреки че и Heroes има време да стане тъпня. надявам се следващите серии да ме изненадат приятно.
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн ![]() |
Не мисля, че Изабел ще си загуби способностите И аз съм на това мнение. Не съм чел спойлерите но си мисля, че присъствието и в сезона щеше да е излишно ако няма да си върне силите в третата сигурно ще е бебе. Ми то имаше вече бебе с такива способности и то точно Изабел |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Имам потвърдена информация, за всеки който се интересува, че сериала 4400 е закупен от бТВ и ще започне да се излъчва това лято след Монк.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 878 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Възможнж и но сега ще се излъчва официално на БГ език.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Не е било по AXN.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Точно така, по Синемакс, а иначе От 29 юли, всяка неделя от 23:00 по bTV. |
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
новия епизод беше доста добър за мен, доста работи се разкриха които трябва да станат през този сезон вие как мислите ?! ![]() п.п да сте забелязали обаче всички всички взели промацин развиват способности задоволяващи най искрините им желания, за пример онова лапе от гимназията дето беше от класата на загубеняците/ там нали така ги разделят то и тука де ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 02:09 PM |