subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 25 2007, 04:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Аз залагам на нещо от рода на: телекинеза, телепатия, емпатия, телеемпатия, психокинеза и подобни.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 10:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 28-August 07 Град: Варна Потребител No.: 41 819 Статус: Офлайн |
Чакайте бе, още не се е боцнал, каде бързате с способностите му. |
|
------------------------------------ The 4400
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 06:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Той не се е боцнал, ама племенника му мина с пръскачката за промицин и уля всичко |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 07:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 356 Статус: Офлайн |
Том най-вероятно ще стане някакъв безсмъртен изрод ( нещо като Изабел ) и ще маже наляво надясно...а що се отнася до белязаните, няма как НТАК да ги залови, защото са все някакви големи босове или влиятелни и публични личности.Яд ме е за Изабел... много убаа п*тя чак почнах се влюбвам |
|
|
|
|
|
|
Sep 28 2007, 02:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 28-August 07 Град: Варна Потребител No.: 41 819 Статус: Офлайн |
Всичко хубаво, но някой знае ло кога ще започне все пак 5-тия сезон? :>
|
|
------------------------------------ The 4400
|
|
|
|
|
Sep 29 2007, 05:02 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 7-March 07 Потребител No.: 16 900 Статус: Офлайн |
Сериала е толкова просмукан с типичните поуки че ми се повръща от него. Особено от идеологията "трябва да жертваме животи" за да спасим света. И то не няколко случаини а на конвеир. Вместо да се жертват, тъпотията, невежеството, високомерието останалите други умствени болести които водят до всички мизерии по света, даите да трепем хора че по-лесно, и публиката трябва да се забавлява. Много интересно момче да убие брат си от хуманност. А другата по важна поука е че колкото повече се стремиш да дадеш добро на света толкова по-голям шанса нещо ужасно да се обърка и да се превърнеш в масов убиец ... Човек ще си помисли че някои неуспешен политик го е правил ... Става все по-жалък с всяка изминала серия. Героите стават все по банално драматични. Вече мисля че е прекалено трагично за да бъде забавно по какъвто и да е начин. Особено имаики предвид как милата ни родина е доста болезнено затисната от старите навици и новата мода. Да не повярваш че антипатията ми към сериала може да надвие любопитството ми "какво се случва по нататък" ... Та ако чете отзивите по сериала ... - Обадете се на приателите си и се разходете наляво на дясно. Твърде явно е че сериала няма на да предложи нищо ново. Просто поредното филмче за най-обикновени хора с най-необикновени възможности които с все сили спасяват света. Докато най-обикновените хора в най-обикновения свят са твърде заети да гледат необикновени телевизионни герой докато най-обикновените проблеми на света го дърпат надолу...
|
|
|
|
|
|
|
Sep 29 2007, 08:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
sk razor, може и да не ми повярваш, ама в живота и като цяло в света се случват и приятни неща. по темата: Сериала си ме кефи, разтоварващо ми действа и винаги ми е приятно да го гледам. Този коментар е бил редактиран от elanor на Sep 29 2007, 08:33 AM |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Sep 29 2007, 08:41 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
Да не повярваш че антипатията ми към сериала може да надвие любопитството ми "какво се случва по нататък" ... След като ти е толкова антипатичен ... ми не го гледай по темата: Сериала си ме кефи, разтоварващо ми действа и винаги ми е приятно да го гледам. мен също |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 29 2007, 07:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн |
Повече го гледам за да видя каква е идеята на режисьора/сценариста ... Мога с ръка на сърцето да кажа , че Heroes е 3 класи над 4400 ..
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 5 2007, 07:24 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 24-January 07 Град: София Потребител No.: 2 802 Статус: Офлайн |
И двата сериала са много добри, поне според мене.
Този коментар е бил редактиран от grach на Oct 5 2007, 07:45 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 6 2007, 10:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 6-March 07 Град: BG,Kyustendil Потребител No.: 16 209 Статус: Офлайн |
Ще има ли 5 сезон ? Този край супер не ми хареса , много ама адско тъпо са си мисля ,че се прецаках да го гледам те повече от половината актъори избегаха и не се знаят къде са и дават ,че Сиятъл е Обетованият град ( май така беше |
|
|
|
|
|
|
Oct 6 2007, 09:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 20-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 794 Статус: Офлайн |
Мен ми е интересно да видя Болдуин ква способност ще развие Само малко да ти опресня паметта (жалко че си истрих епизодите) ако помните имаше един епизод (не помня точно кой сезон май беше началото на 4-ти) по едно време се разглеждаше един съм на Джордан Колиър кадето сънуваше какво (горе доло) ще се случи със света ако всички се инжектират и там докато Даяна беше спряла времето Том и синът му отиваха към някакво презненство и докато излизаха от къщата Том използва телекенетичната си способност да вземе ключовете от масата . Та 100% способността която ще развие е телекенеза ! П.П. Сереила много ме радва само едно е жалко - че е толкова малко серии и дано! скоро пуснат 5-ти сезон |
|
|
|
|
|
|
Oct 7 2007, 11:29 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 6-September 07 Потребител No.: 42 465 Статус: Офлайн |
Аз с голям интерес изгледах първите 3 сезона и чаках с нетърпение 4-ти. Начина, по който свърши си беше просто тъпо и ако скоро не пуснат и 5-ти сезон може да се наложи да гледам пак 4-ти. А като цяло очаквах нещо повече в този сезон... като че ли им се изчерпаха идеите за способности... беше си от ясно по-ясно, че Изабел ще си върне силите... Но някой може ли да ми каже какво стана с Мая? Като че ли забравиха че и тя е от 4400... А също така и с Джордан - той уж е много силен, а в същото време не можа да се измъкне от белязаните сам.....
|
|
|
|
|
|
|
Oct 7 2007, 04:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
... Но някой може ли да ми каже какво стана с Мая? Като че ли забравиха че и тя е от 4400... А също така и с Джордан - той уж е много силен, а в същото време не можа да се измъкне от белязаните сам..... Май не си гледал много внимателно |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Nov 4 2007, 11:32 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Понеже не ми се четат 8 страници, някой ще ми каже ли кога започва да излиза сезон 5? |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th October 2025 - 10:00 AM |