subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 583 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
АВАТАР: ПРИРОДАТА НА ВОДАТА
![]() Жанр: Фантастика Година: 2022 Режисьор: Джеймс Камерън Актьори: Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Кейт Уинслет, Клиф Къртис и др. Държава: САЩ Времетраене: 192 мин. ![]() Трейлър: Издание: WEB-DL, WEBRip, HDRip Прогрес: Редакция Срок: 28.03.2023 Този коментар е бил редактиран от dimi123 на Mar 8 2023, 01:30 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Слава Україні! ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 015 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ако усетиш наченки на Поставатарна депресия, казвай навреме, ще идваме да те утешаваме. ![]() Май и при първия филм го имаше тоя цирк, ако не ме лъже немощната ми памет. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Dec 16 2022, 03:00 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 583 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Не бях чувал за такава депресия. ![]() ![]() Вчера го гледах на кино. Мислех, че няма да ме грабне така както първия, но останах доволен. Някои биха казали, че е дори по-добър. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
24 потребител/и са ви благодарили : didodido, Петър Хараланов, Babilon, sty, kaloman, HEHAKO3EH, Fastuka, Mad Max, Слав Славов, motleycrue, zaharchee, duorkin, ferol, iNtaCt, bib4o, sugarv4, ditta, liolly1954, kia1964, LastHope, alexandrasim, Уди, gpym4e, nvelev There has/have been 24 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 234 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
Хм, Wigger май не е видял тази тема.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма никакъв проблем. С удоволствие му го предоставям и ще го гледам с неговия превод. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scary-Team ® ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 190 Регистриран: 24-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 86 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, след като с помощта на didodido изчистихме причината, поради която е възникнало недоразумението да пусна и аз тема, с най-голяма радост се отказвам и с нетърпение очаквам превода на dimi123 ;-)
|
------------------------------------ -= LeAdEr of Scary-Team ® =-
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
WEB-DL: 28.03.2023
Този коментар е бил редактиран от dimi123 на Mar 8 2023, 01:37 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd March 2023 - 06:24 AM |