subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Слава Україні! ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 022 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
КРАЛЯТ НА ТЪЛСА 9. Всичко ти хубаво! ![]() ![]() Жанр: Криминален Създаден от Тейлър Шеридан Режисура на Алън Коултър, Бен Ричардсън и др. По сценарий на Тейлър Шеридан, Терънс Уинтър и колектив С музика на Дани Бенси & Сондър Джурианс Сценография на Тод Джефри Кинематография на Камерън Дънкан и др. С участието на Силвестър Сталоун, Анджела Савидж, Мартин Стар, Джей Уил, Макс Касела, Доменик Ломбардози, Винсент Пиаца, А. K. Питърсън, Гарет Хедлънд, Дейна Дилейни и др. ------------------------------------ СЕЗОН 1 ------------------------------------▼ ..01x01 | 13.11.2022 | ![]() ..01x02 | 20.11.2022 | ![]() ..01x03 | 27.11.2022 | ![]() ..01x04 | 04.12.2022 | ![]() ..01x05 | 11.12.2022 | ![]() ..01x06 | 18.12.2022 | ![]() ..01x07 | 25.12.2022 | ![]() ..01x08 | 01.01.2023 | ![]() ..01x09 | 08.01.2023 | ![]() ..01x10 | 08.01.2023 | ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Датите отразяват премиерата по телевизията в САЩ. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Feb 5 2023, 10:59 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 343 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн ![]() |
Сталоун! Любим! Чакам го с нетърпение!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Слава Україні! ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 022 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Зад камерата са още по-тежки имена - Тейлър Шеридан, Терънс Уинтър, Алън Колтър... трябва да е добро това. Дано! Дано! Дано! Шеридан е убедил Парамаунт да развържат кесията и бачка като луд! Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Nov 11 2022, 08:52 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
20 потребител/и са ви благодарили : sty, dimi123, Asgard, naruto, FrOzOnE, Fastuka, Слав Славов, bobbytu, motleycrue, zaharchee, JoroNikolov, ferol, Змей, popy79, ditta, kia1964, alexandrasim, Уди, gpym4e, mia_one There has/have been 20 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 238 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
Само заради Рамбо и хубавия превод ще го видя. Спорен превод!
Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Nov 13 2022, 01:29 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 343 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Къф Рамбо, ский го къф е чук на старини. Същински колос! Слай, обичаме теееее! Тато, цуни! |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готови сме с пилотката. Започва малко по-слабо, отколкото очаквах, но все пак симпатично. Ако се абстрахираме от факта, че като население Тълса е 20 пъти по-голям, бегло напомня на Лилихамер. Субтитри тук: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=103771 Таймингът не е най-перфектен, но сорсовите субтитри бяха изненадващо смотани, а аз бързах, щото мислех, че финалът на TWD е днес. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Nov 13 2022, 04:20 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн ![]() |
Ролята му пасва перфектно просто. Благодарности за субтитрите!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 147 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
Бива ли го? Трейлърът не ме впечатли... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 588 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Екстра е. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бива ли го? Трейлърът не ме впечатли... ![]() Аз не знаех какво да очаквам, защото не бях чел нищо и не бях гледал трейлъри. Заради имената на плаката очаквах някаква хубава мафиотска драма. Ясно е, че Слай не е Гандолфини, но компенсира с присъствие, лесен е за харесване. Сигурно има значение носталгията ми по 80-арското детство. В крайна сметка се оказа лек мафиотски екшън със закачки тук-там. Всичко, казано дотук, е базирано само на пилотния епизод, очевидно. В заключение - не е в категорията "задължителен за гледане", но е задължителен за пробване. Ако не го превеждах, пак щях да го гледам - развлекателната му стойност е доста над моите минимални изисквания. Просто си представях нещо по... тежко. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Nov 13 2022, 10:56 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма как да не отбележа, че Слай има завидна енергия за годините си. ![]() Този човек се движи с толкова бодра походка, все едно е в разцвета на силите си. По дяволите, Чарлз III е по-млад от него... Обаче тези епизоди много кратки нещо. Тъкмо се загледам и... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, тая работа с продължителността на епизодите и мен нещо не ме кефи. Но пък иначе сериалчето върви добре, много е готин Слай тук. Субтитри за епизод 01x07: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=104018 Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Dec 25 2022, 06:13 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th May 2023 - 06:14 PM |