subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
 subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
|      | 
|  V/H/S/94 | 
|    Feb 4 2022, 09:12 PM 
                                 Коментар

| |
|  -= Ветеран =-    Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 214 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн  | Видеокасета 4: 1994 година  Жанр: Ужаси Година: 2021 Режисьори: Саймън Барет, Клоуи Окуно, Райън Праус, Дженифър Рийдър и Тимо Джаджанто Участват: Ана Хопкинс, Кайъл Леджънд, Бъди Рос, Крисчън Лойд и др. Държава: САЩ Времетраене: 103 минути Резюме: Четвъртата антология от поредицата "Видеокасета" включва пет разказа с неочакван край, написани и режисирани от едни от най-видните новатори в хорър жанра. Всички истории са ситуирани през 1994 година.   Релийз: HD, WEB Прогрес: 100% Срок: Готови! | 
| ------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... | |
|  | |
|  Feb 4 2022, 09:16 PM 
                                 Коментар

| |
|  - = Ho - ho - ho! = -    Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн  | |
|  | |
|  | |
|  Feb 4 2022, 09:20 PM 
                                 Коментар

| |
|  -= Ветеран =-    Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 214 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн  | 
                                Традицията повелява     | 
| ------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... | |
|  | |
|  Feb 4 2022, 09:30 PM 
                                 Коментар

| |
|  OTK  Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог  | 
                                Именно! Няма начин.      | 
| ------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите. "Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. | |
|  | |
|      | 
|   | Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 05:19 AM |